To je to što me zanima!

Ancelotti: Je li nam nedostajao Modrić? Zdravlje je najvažnije

Luka je za nas jako bitan igrač, igra fantastično. Imao je problema ovog tjedna. Svi mi se moramo boriti protiv ovog virusa, zaključio je trener Reala nakon 'kiksa' protiv Cadiza
Vidi originalni članak

Cadiz je u nedjelju na Santiago Bernabeuu zaustavio niz Real Madrida od deset uzastopnih pobjeda, a u redovima 'kraljeva' nije bilo Luke Modrića, koji odrađuje samoizolaciju zbog pozitivnog testa na koronavirus.

- Je li nam Modrić nedostajao? Luka je za nas jako bitan igrač, igra fantastično. Imao je problema ovog tjedna... Zdravlje je najvažnije i svi mi se moramo boriti protiv ovog virusa - rekao je Carlo Ancelotti nakon remija (0-0) s pretposljednjom momčadi La Lige.

BIZARNO Marca: Modrić ipak negativan, ali svejedno neće smjeti igrati!?

Imali su Madriđani čak 82 posto posjeda, 34 udarca (od čega osam u okvir) na gol naspram četiri gostujuća, no nisu imali hrvatskog kapetana koji briljira i ove sezone, u 37. godini života.

Zahvaljujući 'kiksu' Madriđana, Rakitićeva Sevilla se sada približila na samo šest bodova zaostatka, a ima i utakmicu manje. Betis ima 33 boda, deset manje od vodećeg Reala, a pazite sad, Rayo Vallecano je s 30 bodova ispred Atletica, Real Sociedada i Barcelone...

REAL VISOKO IZNAD Ancelotti bocnuo ljutog rivala: Barcelona nam nije konkurent

- Sevilla nam je konkurent? Da, odmah do nas su na ljestvici i možemo reći da su nam rival u borbi za titulu, ali očekujem da se uključe još neke momčadi - prokomentirao je trener Reala.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • micimax 21.12.2021.

    naravno da je nedostajo pa jedini on moze povezat konce

  • micimax 21.12.2021.

    najveci u povijesti reala i hrv nogometa

  • nokia8 20.12.2021.

    Navijam za RM ali i bez Modrica i sa Modricom smo losi ove sezone. Jednostavno od odlaska Ronalda ovo je prosecna ekipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare