To je to što me zanima!

Ancelotti je nagovorio Jamesa da se iz Reala preseli u Napoli

James je nakon razgovora s Ancelottijem pristao na posudbu u Napoli. Talijani će Realu platiti 10.000.000 €, a još se pregovora o fiksnom otkupu, 30 ili 40 milijuna
Vidi originalni članak

Kolumbijski ESPN je prvi objavio, a talijanski Corriere dello Sport potvrdio: James Rodriguez slijedeće će sezone igrati za - Napoli.

James je prije pet godina za onda vrtoglavih 75.000.000 € prešao iz Monaca u Real. Bilo je to ljeto nakon Mundiala u Brazilu na kojem je tada 23-godišnji Kolumbijac igrao individualno najbolji nogomet i lansirao se među planetarne zvijezde.

Florentino Perez Rodrigueza je doveo bez konzultacija sa strukom, motiv su bile poslovne veze s Kolumbijom, a James se nije snašao u madridskom mega-zahtjevnom okruženju pa je nakon tri godine za deset milijuna posuđen Bayernu.

Dvije godine poslije Bavarci više nisu zainteresirani za Rodrigueza, Zidane nije nimalo sretan da mu nezadovoljni, a masno plaćeni igrač visi u u svlačionici pa je kao spas došao telefonski poziv iz - Napulja.

Carlo Ancelotti trenirao je Kolumbijca u Madridu i uvjeren je kako će mu južnjački vruća, a rezultatski manje imperativna atmosfera talijanskog juga odgovarati daleko više od španjolske metropole.

Igrač je nakon razgovora s trenerom pristao doći u Napoli, klubovi su dogovorili način (posudba za 10 milijuna i pravo otkupa za dvije godine kada Jamesu ističe ugovor s Realom), a ostala je još samo 'sitnica' od 10.000.000 €...

Napoli otkup želi fiksirati na 30, a Real na 40 milijuna eura pa će se još malo pregovarati prije nego što se nađu negdje na sredini.

Insigne, James, Mertens, Callejon... Sa Ancelottijem na klupi i fanatičnom vojskom navijača iza sebe. Napoli bi slijedeće sezone vrlo lako mogao biti trn u oku i svom bivšem ljubimcu Sarriju na Juventusovoj klupi i sve ambicioznijem velikom Conteovom Interu!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 19.06.2019.

    Imam filing da će se El Matador vratit u Napoli, ak on dodje, Napoli će konkurirat za naslov

  • Samarsa 19.06.2019.

    Sretno im sa njim. Kvaliteta jos i nekako glava(temperament) nikako.

  • jure007 19.06.2019.

    Previkan dečko kao naš Kovačić ... nikada tu kompletnog igrača neće biti ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare