Prvo morate malo prepeći pancetu na ulju. Možete koristi i luk, koji ja uvijek koristim, no kako ga niste donijeli, morat ću bez njega, počeo je Carlo Ancelotti, Talijan koji uživa u carbonari.
Trener Bayerna gostovao je kod cijenjenog bavarskog kuhara Alfonsa Schuhbecka, te s gledateljima podijelio svoj omiljeni recept za ovo talijansko jelo.
- Tjesteninu stavite u kipuću vodu, malo posolite, ne puno jer je panceta slana. Na kraju dodajte jaje i parmezan. Ali, idemo korak po korak - počeo je Ancelotti i primio se kuhače.
- Evo, ulje je vruće, dodaj pancetu. Mogu vam reći da je zanimljivo kad vam je pomoćni kuhar Alfons Schuhbeck - šalio se Ancelotti.
Njegovo jelo odmah je ušlo u Bayernovu kuharicu za 2017. godinu. Panceta, kaže Ancelotti, mora biti hrskava, a dok je pržite, u drugu posudu pomiješajte jaje i parmezan. I sve to polijete po tjestenini.
- Uh, kako je ovo dobro. Osim što si najbolji trener na svijetu, ti si Carlo i najbolji kuhar - pohvalio ga je Alfons Schuhbeck..
- Lijepo je to čuti, ako ostanem bez posla kao trener, radit ću kao kuhar - završio je Ancelotti.
Pa, ako ste gladni, a nemate ideju što napraviti za ručak ili večeru, pogledajte Ancelottija...