To je to što me zanima!

Ronaldo salutirao Blatteru: Ima pravo odgovoriti na taj način...

Ima pravo prihvatiti situaciju s humorom, komentirao je Realov povratnik Xabi Alonso Ronaldovo salutiranje nakon gola što je bila jasna poruka što misli o Seppu Blatteru
Vidi originalni članak

Teško je bilo pronaći odgovarajuće riječi za sinoćnji spektakl na Santiago Bernabeuu na kojem je u okršaju Real Madrida i Seville palo deset golova. 'Kraljevski klub' je u nevjerojatnoj utakmici slavio 7-3, najviše zahvaljujući Cristianu Ronaldu (hat-trick) i Garethu Baleu (dva gola i dvije asistencije).

Trener Carlo Ancelotti bio je, dakako, zadovoljan nastupom dvojca.

- Bila je ovo luda utakmica. Bale je igrao jako dobro, pokazao dobru fizičku spremnu, zabio dva gola i stvorio sjajno razumijevanje s Cristianom - rekao je talijanski strateg, koji je bio zadovoljan povratničkim nastupom Xabija Alonsa:

- Morat ćemo mu dati minutažu malo po malo.

Alonso se vratio na teren nakon petomjesečne pauze zbog ozljede prepona zamijenivši Illaramendija u 64. minuti.

- Jako sam sretan, nemam problema i nadam se da ću se polako vraćati u formu kako bih pomogao momčadi.

Prokomentirao je i reakciju Cristiana Ronalda koji je salutirao Seppu Blatteru nakon svojeg prvog gola. Bio je to odgovor na Blatterove uvrede prije nekoliko dana.

- Ima pravo prihvatiti situaciju s humorom.

Bale se sve bolje razumije s momčadi

Ivan Rakitić bio je najbolji igrač Seville, zabio je dva gola, no i promašio penal za hat-trick. Luka Modrić ušao je s klupe i odigrao solidnu utakmicu. No glavne zvijezde bili su Ronaldo i Bale, koji je čini se napokon ušao u pravu formu.

- Bit će on još bolji čim se potpuno prilagodi na naš stil igre. Mora se naviknuti na Primeru jer se u Premiershipu igra potpuno drugačije - naglasio je povratnik Alonso.

Deset golova na Bernabeuu, dvaput Rakitić, hat-trick CR-a!

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Colonel is back 31.10.2013.

    čitam sada da je portugalska starleta izjavila da više neće ići na dodjelu zlatne lopte sad u siječnju jer se uvrijedila,a nije bila ni na dodjeli za uefinog igrača sezone..pa dokle će više kmečat..a zanimljivo,kad je blatter izjavio da svjetsko prvenstvo nije isto bez ronalda i da bi volio da portugal prođe bosnu u dodatnim kvalifikacijama,tada im izjave blattera nisu smetale,naravno...dajte mu više tu nagradu da ne kmeči više,ako je ikako moguće glasat ću za njega,ovo je postalo neizdrživo.prvo ne dođe,pa drugi put od šoka zaboravi djevojku,šta će biti sljedeći put,haha,primadona uvrijeđena..igraj nogomet i šuti,ako ima netko bolji od tebe,ima i gotovo.stroj si od igrača,al šta ti to vrijedi kad si primadona,samo padaš,simuliraš i kmečiš..uglavnom,ako bude među prvom trojicom ove godine,nek bude sretan.mislim da će ga ibra izgurat sa 3. mjesta!

  • zokinjo 31.10.2013.

    "Solidna utakmica Luke", kriva dodavanja, izgubljene lopte, pa koje ste vi to tekmu gledali:-)

  • oree77 31.10.2013.

    uz pobjedu najvise mi je drago sto se konacno i benzema poceo budit i bale sve bolji i bolji :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare