To je to što me zanima!

Ancelotti: Mi smo spremni čak i za pobjedu protiv Barcelone

U srijedu će nogometaši Barcelone i PSG-a odigrati na Camp Nou uzvratnu četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka. Prva utakmica je završila bez pobjednika (2-2)
Vidi originalni članak

Carlo Ancelotti, trener trenutačno vodeće momčadi francuskog Le Championnata, je poslije prvog ogleda naglašavao žaljenje što njegovi igrači nisu ostvarili pobjedu jer su je, po njegovim riječima, i zaslužili. No, isto tako je podcrtao da vjeruje u prolaz Paris St. Germaina.

Mišljenje nije promijenio niti sada, kad je ostalo jako malo vremena do uzvrata.

- Mi smo spremni na sve. Da, spremni smo i pobijediti Barcelonu na njenom terenu - rekao je Talijan i dodao:

- Svi su moji igrači spremni. Naravno, ja se moram odlučiti za jedanaest najboljih, ali mislim da ne mogu pogriješiti. Motivacija je velika i svi smo uvjereni da možemo napraviti ono što se vjerojatno mnogima čini nemoguće. Vjerujem u pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Kum Amte 08.04.2013.

    Teško.Osim ako nebudete imali 2 igrača više.

  • obra24 08.04.2013.

    da cuj ovo prvu utakmicu trebali dobit.. kreten jedan ko da nije gledao tekmu.. kao prvo ibrahimovic zeleđe a i nije trebao igrat jer je crveni karton automatski dvije tekme suspenzije al seici radili svoje.. jer i terry je dobio crveni u polufinalu i ulozili zalbu da igra u finalu i nisu mu je smanjili zasto onda ibra igrao???

  • sugr13 08.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare