To je to što me zanima!

Ancelotti: Modrić možda neće igrati protiv Barcelone. I ne moram mu objašnjavati zašto

Trener Real Madrida najavio je novi El Clasico u polufinalu Kupa i poručio nedodirljivima da ne moraju igrati, ali i da igrači mirno prihvaćaju njegove odluke
Vidi originalni članak

Real Madrid sutra u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja gostuje kod Barcelone, "kraljevski klub" poražen je na Santiago Bernabeuu 1-0.

Španjolski novinari iznenađeni su činjenicom što je Modrić cijelu utakmicu u pobjedi nad Valladolidom 6-0 prosjedio na klupi. To se dogodilo još samo jednom ove sezone, u pobjedi nad Šahtarom u Ligi prvaka u listopadu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jesu li Kroos i Modrić nedodirljivi, upitali su mediji trenera Carla Ancelottija na konferenciji za medije uoči novog "El Clasica".

- Modrić i Kroos su nedodirljivi, ali to ne znači da će protiv Barcelone igrati od početka. Puno je nedodirljivih, a morate odabrati samo 11. Njima ne moram objašnjavati svoje odluke, oni sve razumiju - kaže Carlo Ancelotti. 

Real je praktički izgubio bitku za prvenstvo jer zaostaje 12 bodova za najvećim rivalom 11 bodova prije kraja, zato je Kup kralja prilika da mu uzvrati i dođe do trofeja, uz Ligu prvaka.

'Istek ugovora? Pa profesionalci su'

Modrić je samo jedan od čak sedmorice igrača kojima na ljeto istječe ugovor u Madridu. Koliko to utječe na igre momčadi, upitali su Ancelottija.

- Gledam ih svaki dan i koncentrirani su. Netko bi pomislio da to utječe na njih, ali to nije istina. Ne moram im ništa govoriti jer su profesionalci - hladno je komentirao don Carlo.

Xavi ga je dobio triput zaredom, sad je prilika za revanš. Utakmica na Camp Nouu kreće u 21 sat, a prijenos je na Arenasportu 6.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • vedji777 04.04.2023.

    Luka Modrić

  • Palmanova 04.04.2023.

    trebao bi CA sam sebe smijenit jer je on kriv sto su 20 bodova iza Barce a ne bog nogometa LM

  • 01mario 04.04.2023.

    igrati ce ako ne zaboravi

Komentiraj...
Vidi sve komentare