To je to što me zanima!

Ancelotti nakon slavlja: Modrić je odradio nevjerojatan posao

Mislim da će Benzema biti spreman za Liverpool. Vinicius je u sjajnoj formi, spektakularan je, neumoran i nevjerojatan. Zadovoljni smo ovom utakmicom, rekao je trener Reala nakon pobjede kod Osasune
Vidi originalni članak

Nogometaši Real Madrida slavili su 2-0 na teškom gostovanju u Pamploni. Dugo su lomili Osasunu, koja im je na trenutke priredila pravi pakao, pa posao odradili tek u samoj završnici.

Golove su zabili Valverde i Asensio s tim da je jedan poništen Viniciusu. Kod prvog i onog poništenog sudjelovao je Luka Modrić. Sjajno je proigrao Viniciusa, koji je asistirao Valverdeu, a potom je briljantnom loptom iz pozadine u gol šansu gurnuo Alvara, koji je, potom, nesebično pronašao Asensija.

Ancelotti je nakon zbivanja u posljednjih 15-ak minuta mogao odahnuti jer je Real zadržao priključak za Barcelonom. A za Modrića, i Realov vezni red, imao je riječi hvale.

- Vezni red je odigrao sjajno. Modrić, Camavinga i Ceballos su odradili nevjerojatan posao - rekao je talijanski strateg nakon utakmice pa dodao:

- Mislim da će Benzema biti spreman za Liverpool. Vinicius je u sjajnoj formi, spektakularan je, neumoran i nevjerojatan. Zadovoljni smo ovom utakmicom, dobro smo odigrali i okrećemo se sljedećim izazovima.

Real u utorak gostuje kod Liverpoola na Anfieldu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Susret počinje u 21 sat. Spektakl je zagarantiran.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • neo.7 19.02.2023.

    zapinje mi jedna ekipa posebno ...18.VALENCIA........nebi me cudilo da ispadnu u 2 ligu jer su dozivjeli dno dna...

  • Ugodan 19.02.2023.

    Kao staro vino eli ekipa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare