To je to što me zanima!

Ancelotti neće žuriti s Lukom, bit će spreman do El Clasica

Luka Modrić se jučer vratio treninzima s momčadi, a španjolski mediji tvrde kako u Realu neće žuriti s povratkom, ali da bi već u nedjelju mogao dobiti koju minutu
Vidi originalni članak

Nakon 95 dana Luka Modrić vratio se treninzima s momčadi, a španjolski mediji već nagađaju kada bi mogao odigrati prve minute. As tako piše da postoji mogućnost da mu Carlo Ancelotti par minuta da već protiv Elchea u nedjelju.

Naravno, teško je to očekivati, no španjolski mediji najavljuju da će Luka postepeno dobivati prilike u momčadi kako bi za El Clasico bio potpuno spreman za prvih 11. Real na Nou Campu gostuje 22. ožujka i do tada bi Modrić mogao biti u potpunosti na raspolaganju talijanskom treneru.

Prije utakmice s Barcelonom Real će odigrati pet utakmica u kojima će Modrić polako ulaziti u ritam kako ne bi riskirao obnovu ozljede koja bi ga mogla skupo koštati. Već protiv Schalkea kod kuće 10. ožujka mogao bi značajnije sudjelovati u igri. Kroz ostale spomenute utakmice Luka će imati priliku postepeno dizati svoju formu kako bi mogao kreirati igru Reala u El Clasicu koji bi vrlo lako mogao odlučiti o naslovu prvaka. Španjolci ističu da je povratak Modrića za Ancelottija kao zimsko pojačanje. 

Sve to znači kako bi Modrić trebao biti potpuno spreman za utakmicu reprezentacije protiv Norveške 28. ožujka. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • El Tractor 22.02.2015.

    Prevažan igrač, to se vidi iz aviona.

  • Frenkyy 20.02.2015.

    Ne brinite! Ima Barca Douglasa i Vermalena da riješe El clasico! Hahahaha

  • blue_devil06 20.02.2015.

    radije neka priceka mjesec dana dulje nego da riskira obnovu ozljede....mozemo mi pricati sto hocemo ali cinjenica da ipak Luka malo fali Realovoj momcadi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare