To je to što me zanima!

Ancelotti o Modriću: Vjerujem da će nastaviti igrati ovdje...

Također moramo razmišljati o trenutku kada prestanu igrati ovdje. S obzirom da oni imaju nešto jedinstveno, tada će klub morati pronaći drugačiju liniju, drugačiji tip nogometa, kaže trener Real Madrida
Vidi originalni članak

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti rekao je u petak kako su uznapredovali razgovori između Real Madrida i Luke Modrića (37)  oko produženja ugovora, pa vjeruje kako će kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i dogodine nositi dres 'kraljevskog kluba'.

Ancelotti je na konferenciji za medije u Madridu bio upitan o produženju ugovora s veznim igračima Modrićem i Tonijem Kroosom prilikom čega je novinar komentirao da "nema napretka".

'MILI, MILI, POLAKO...' VIDEO Pogledajte Modrićeve reakcije s klupe na El Clasicu. Snimala ga posebna kamera KAD ODE IZ KLUBA Rodrygo želi Modrićevu desetku

- Ima napretka. Razgovaraju s klubom, pronaći će rješenje - odgovorio je Ancelotti.

Modriću (37), Kroosu (33) i napadaču Karimu Benzemi (35) ugovor istječe za tri mjeseca, 30. lipnja.

LUKINA SAMBA VIDEO Rasplesani Modrić slavi pobjedu nad Barcom, suigrači ga tresu... Pogledajte feštu!

- Njih trojicu, veterana, vidim kao i uvijek. Tijekom sezone mogu biti na boljoj ili lošijoj razini, no to je nešto normalno, događa se svim igračima. Igrače moramo vrednovati prema onome što rade, a ne prema njihovim godinama - izjavio je Ancelotti.

Ipak, ništa ne traje vječno...

Ancelotti ih drži u udarnoj postavi i vjeruje da će uprava s njima dogovoriti produženje suradnje.

- Vjerujem da će nastaviti igrati ovdje iduće sezone - rekao je Ancelotti

SJAJAN U EL CLASICU Hvalospjevi Španjolaca o Luki: 'Nametnuo je svoje zakone, a to je jamstvo Realova uspjeha...'

- No također moramo razmišljati o trenutku kada prestanu igrati ovdje. S obzirom da oni imaju nešto jedinstveno, tada će klub morati pronaći drugačiju liniju, drugačiji tip nogometa. Modrića i Kroosa će jednom zamijeniti na sredini sjajni igrači poput Tchouamenija, Camavinge, Valverdea i Ceballosa koji će obilježiti buduće razdoblje Real Madrida. No ta epoha će biti drugačija od one u kojoj su u vezi igrali Modrić, Kroos i Casemiro - dodao je Ancelotti.

Ancelotti bi i iduće sezone trebao voditi Real Madrid, s kojim je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, jer ima ugovor do ljeta 2024.

VIDEO: KUP KRALJA Pogledajte Modrićev slalom i sjajnu asistenciju u El Clasicu

Modrić igra za Real Madrid od ljeta 2012. godine a lani je 6. lipnja bio produžio ugovor. Taj ugovor istječe za tri mjeseca. Prije deset dana je, tijekom okupljanja hrvatske reprezentacije, izjavio da se nada igranju za Real Madrid iduće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Miomir01 08.04.2023.

    ijaoj igraju protiv smiješnih protivnika i hvale Modrića koji više nije za ništa, zalazak karijere, pogriješio je sve i jednu loptu protiv smiješnog Walesa, dno od portala

  • jope82 08.04.2023.

    I time će Modrić biti najstariji igrač koji je ikad igrao u RM.

  • Marun 08.04.2023.

    dosadni ste više

Komentiraj...
Vidi sve komentare