To je to što me zanima!

Ancelotti potvrdio: Uskoro bi Luka mogao biti opet na terenu

Madrid je strahovao da 37-godišnji Modrić neće biti spreman za dvije najvažnije utakmice u sezoni, finale Kupa kralja i polufinale Lige prvaka protiv Cityja, ali Luka je sve bliže povratku na teren
Vidi originalni članak

Real Sociedad pobijedio je Real Madrid 2-0 u 33. kolu La Lige, a 'kraljevski klub' opet je bio bez hrvatskog maestra Luke Modrića (37).

Modrić je ozlijedio zadnju ložu u utakmici protiv Girone 25. travnja i propustio zadnje dvije utakmice Reala. Carlo Ancelotti i Madrid strahuju da Luka neće biti spreman za finale Kupa kralja u subotu, pa čak i za prvu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja 9. svibnja, ali Ancelotti je objavio dobru vijest.

NE IDE Real kod Sociedada izgubio bez Luke, Barcelona može do titule u idućem kolu kod Espanyola

- Modrić se dobro osjeća i trenira. Procijenit ćemo njegovu situaciju ovih dana. Sigurno nećemo ništa riskirati, ali vrlo dobro se oporavlja i postoji mogućnost da zaigra - kazao je  Ancelotti.

Real se davno predao u borbi za španjolsku titulu, koju Barcelona može osvojiti već iduće kolo. Međutim, 'kraljevi' love dvije titule, Kup kralja nisu osvojili od 2014. kada su u finalu pobijedili Barcelonu 2-1, a uspjeh u Ligi prvaka uvijek je prioritet Florentina Pereza.

NE OTPISUJE GA Ancelotti optimistično: Modrić će možda zaigrati u finalu kupa

ŽURI MU SE NA TEREN Modrić ozljedu mišića liječi u Beogradu? Obratio se poznatoj Srpkinji za pomoć u oporavku

Stoga sve u Madridu veseli vijest da je Modrić već u treningu i da će kroz koji dan biti spreman za nove pobjede.

POGLEDAJTE TKO SVE NASTUPA NA MMA DOGAĐAJU GODINE:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 03.05.2023.

    Finale prije finala, još bolje što će biti u 2 utakmice. Sudar taktički savršene momčadi (City) i mentalno nepredvidljivog tima (Reala). Modrić je x faktor koji je neophodan u pobijedi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare