To je to što me zanima!

Ancelotti: Remi nam je dobar, a razbijene glave se događaju

Iako nije zabio gol na gostujućem terenu, trener Real Madrida Carlo Ancelotti zadovoljan je nakon 0-0 kod Atlética. Pohvalio je Oblaka i opravdao Sergija Ramosa
Vidi originalni članak

Madridski derbi u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka na Vicente Calderónu završio je bez golova, a trener Real Madrida bio je zadovoljan igrom svojih izabranika.

- Remi je dobar, ali nisam zadovoljan jer smo u prvom poluvremenu igrali dosta dobro. Općenito sam zadovoljan kako smo igrali, bilo bi sjajno kad bismo tako igrali i u uzvratu - rekao je nakon utakmice Carlo Ancelotti.

"Dobar je osjećaj, kao i kod cijele momčadi. Naporno smo radili za ovo i bilo je jako teško. Imamo tjedan dana za oporavak i još smo uvijek u igri. Ne znam tko je favorit" - Jan Oblak

Sergio Ramos pogodio je Marija Mandžukića u jednom duelu malo iznad oka, zbog čega je hrvatski reprezentativac morao igrati razbijene glave. Ancelotti to smatra uobičajenim.

- Kad igrate utakmicu s toliko pritiska i napetosti na obje strane, takve se situacije događaju. Bio je to nenamjeran kontakt Ramosa.

Da na golu Atlética nije bilo slovenskog golmana Jana Oblaka, "kraljevi" bi na uzvrat vjerojatno otišli s pokojim golom prednosti.

- Oblak je branio sjajno. Zaustavio je pokušaj Balea koji je također odigrao sjajnu utakmicu. Bili smo kvalitetni i konkretni u prvom poluvremenu, a u drugom je bilo puno teže igrati - zaključio je talijanski trener.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mik 15.04.2015.

    Da li bi isto mislio da su tebi razbili glavu ?? A i to se događa !

  • zokinjo 15.04.2015.

    Gol u gostima treba AM i to je gotova priča, Real ispada i Ancelotti je aorist

  • Notorious Nike 15.04.2015.

    po meni je bio penal ovo, ne zaboravimo da je nas kovac za ovakav lakat dobio 4 tekme kazne I izravni crveni, a ovdje ni faul nije bio, to je po meni jedina greska, sve u svemu nakraju je remi najpravedniji, I ocekujem da ce real rjesit sad u 2 tekmi stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare