To je to što me zanima!

Kapetani na hitnom sastanku upozorili Carla na probleme

Nakon samo tri mjeseca na klupi Carlo Ancelotti je u problemima, zato su igrači tražili sastanak s njim. S Talijanom i Zidaneom razgovarali su Casillas i Ramos
Vidi originalni članak

Prije samo 10-ak dana činilo se kako je Real Madrid ušao u formu, zabili su šest 'komada' Galatasarayu pa još četiri Getafeu. Uslijedilo je ubrzano otrežnjenje, sudački poklon za pobjedu protiv Elchea u nadoknadi, a onda i poraz u gradskom derbiju protiv Atletica.

Nakon samo tri mjeseca na klupi, Carlo Ancelotti je u problemima i zato su igrači tražili hitan sastanak s njim. S Talijanom i Zidaneom razgovarali su Iker Casillas i Sergio Ramos. Dijalog je trajao 25 minuta, a igrači su mu poručili kako je atmosfera u svlačionici loša i kako bi mogla biti i gora nego prošle sezone kada je Jose Mourinho "zaratio" s pola svlačionice. Kao primjer su istaknuli Pepeov napad na Benzemu za vrijeme utakmice s Atleticom, kada mu je zamjerio nedovoljan trud.

Nakon 'čašice' korisnog razgovora Ancelottija je 'na kat' pozvao Florentino Perez. U uredu je osim predsjednika čekao i generalni direktor Jose Angel Sanchez. Rezimirali su dosadašnji Carlov učinak.

Uoči reprezentativne stanke Real pobjedama može smiriti kriznu situaciju, sutra na Santiago Bernabeuu dočekuju Kopenhagen u Ligi prvaka (100. europska utakmica CR-a), a zatim slijedi gostovanje kod Levantea.

Atletico nakon 14 godina dobio Real na Santiago Bernabeuu

Idi na 24sata

Komentari 70

  • bezinspiracije 01.10.2013.

    Trebali su prodati Benzemu umjesto Higuaina. :(

  • mestar 01.10.2013.

    Nista novo, mourinho gdje je god bio ostavio je pustos iza sebe!

  • aqarius 01.10.2013.

    I eto šta milijuni naprave, Real je klub sa malo previše zvjezdica to će ga i koštat na kraju, jer tu se više nema neke volje za osvajanjem trofeja bitan je novac. Tužno kako jedan igrač kojem je god. plaća oko 15 miliona traži povišicu il prijeti sa odlaskom i normalno to i dobije a rezultat nije bitan... Ima se može se a dugovi ko kineski zid!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare