To je to što me zanima!

Ancelotti: Zakomplicirali smo si; Pepe se dotaknuo suđenja

Real Madrid remijem s Valencijom vjerojatno se oprostio od naslova španjolskog prvaka, a Pepe je nakon utakmice kritizirao suca Carlosa Closa zbog kriterija...
Vidi originalni članak

Rezultat nije dobar, utakmica je bila potpuno suprotna: zapravo jako dobra. Borili smo se do kraja i zaslužili pobijediti. Ipak, tu i tamo to nije dovoljno, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti nakon utakmice koja je vjerojatno odlučila novog španjolskog prvaka.

Bit će to, prema svemu sudeći, Barcelona koja ima četiri boda prednosti pred "kraljevskim klubom". Madriđani su na Santiago Bernabéuu odigrali 2-2 s Valencijom i morat će se dogoditi čudo da dostignu Katalonce dva kola prije kraja Primere.

- Imali smo brojne prilike, tri stative, promašeni penal... Budemo li ponovili ovakvo izdanje u srijedu (protiv Juventusa, op.a.), bit će dobro. Prvenstvo se sad zakompliciralo, moramo pokušati pobijediti u obje utakmice. Nastavljamo dalje...

Portugalac Pepe dotaknuo se sudačkog kriterija Carlosa Closa.

- Uh, teško je... Ne trebamo govoriti o sucu... Pa nogomet je kontaktni sport, a sudac nam je sudio neke prekršaje koje nismo shvatili zašto. A André Gomes načinio je mnogo prekršaja. Bila je to laka utakmica za suditi, ali sudac ju je zakomplicirao - rekao je Pepe .

Da stvar bude još gora po Real, ozlijedio se Toni Kroos .

- Ne znamo koliko je ozbiljna Kroosova ozljeda, ali ima se vremena oporaviti, nadamo se do srijede. Budemo li igrali kao večeras u drugom poluvremenu, izbacit ćemo Juventus. Moramo dres natopiti znojem i to ćemo i učiniti - dodao je Pepe.

Junak Valencijina remija bio je golman Diego Alves koji je drugi put u karijeri skinuo penal Cristianu Ronaldu na kraju prvog dijela. Osim toga, još je nekoliko puta radio bravure na gol-liniji. Ukupno je u karijeri obranio 16 penala odnosno 48 posto od svih koje je branio!

- Zabavna večer! Znali smo da će biti dvostruko teže ako Real zabije drugi. Sreća pa se to dogodilo na kraju utakmice. Osjećaj je gorko-sladak. Penal? Bio sam savršeno miran i čekao sam Cristiana da napravi prvi potez. Pogodio sam i presretan sam zbog toga - izjavio je golman Valencije kojega zasigurno slave i u Barceloni.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • HaRaHaRa 10.05.2015.

    kako da se real žali na svog igrača pa jedini klub koji igra sa 12 igrača je real a najbolji njihov igrač nije Ronaldo nego već godinama SUDAC....

  • Sinusan12345 10.05.2015.

    Zakomplicirali? Kad još niste naučili igrat nogomet, Na silu se ne pobjeđuje, Bitna je taktika, A vama je jedina taktika dat za igraca 100mil Eura. I onda ocekivat nesto, Nula bodova

  • Dakox 10.05.2015.

    Ovaj Pepe je takva ljiga od covjeka da je to nevjerovatno, baca se na mali kontakt Valencini napadaca, ali zato ko krampa kida noge, da nisam gledao rekao bi mozda i da je u pravu, ali je trebao dobit 2 crena sinoc. Onaj ne postojeci penal dosuden iz nicega, onakvo sto se ne sudi niti u filmovima i on se zali na sudca hahahaha...Ancelloti veli prvenstvo se zakompliciralo, ja mislim da je prvenstvo gotovo a ne zakoplicrano, jer Barca i da izgubi od AM, dobit ce kuci Deportivo ko kuca i ne treba im vise, mada mislim da ce Barca u Madridu vec uzet naslov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare