To je to što me zanima!

Ancelotti: Zašto je Modrić bio na klupi? Ne mogu riskirati s njim

'Kraljevski klub' doživio je težak poraz na gostovanju u La Ligi i Barcelona sada ima priliku odvojiti se na vrhu La Lige. Luka Modrić nije igrao od prve minute, a Carlo Ancelotti objasnio je zašto
Vidi originalni članak

Real Madrid doživio je težak poraz na gostovanju protiv Mallorce. Autogol Nacha Fernandeza u 13. minuti bio je jedini gol na utakmici, a Marco Asensio imao je priliku izjednačiti iz penala koji je obranio Predrag Rajković.

Luka Modrić (37) započeo je utakmicu na klupi i u igru je ušao tek u 64. minuti umjesto Federica Valverdea. Trener 'kraljevskog kluba', Carlo Ancelotti, objasnio je zašto kapetan hrvatske reprezentacije nije igrao od prve minute.

NOVE MUKE 'KRALJEVA' Očajni Real izgubio na Mallorci, Luka Modrić prestigao Ronalda

- Toni ima sitnu ozljedu nakon utakmice s Valencijom. A Luka je igrao prije manje od 72 sata, tako da nisam htio riskirati s njime - rekao je Ancelotti.

Komentirao je i poraz koji utječe na borbu za španjolskog prvaka.

- Boli nas ovaj poraz. Očekivali smo da će biti ovakva utakmica, puna prekida i prekršaja. Pripremili smo se za ovakvu utakmicu, ali smo patili zbog gola kojeg smo rano primili. Logično, i promašeni je penal utjecao na igru. Ne mislim da je bila loša utakmica, bila je atipična. Trebali su dobiti više žutih kartona, ne zato što su prekršaji bili posebno oštri, nego zato što su stalno radili prekršaje. Fokus je sada na Svjetsko klupsko prvenstvo, a za La Ligu se borimo do kraja.

Objasnio je i zašto je penal pucao Asensio, a ne Rodrygo, koji je inače dosta dobar s bijele točke.

- Ja sam birao tko će pucati jer Benzema, Modrić i Kroos nisu igrali. Morao sam odlučiti između Asensija i Rodryga, ali zaključili smo da je Rodrygo još pod psihičkim utjecajem zbog Svjetskog prvenstva - komentirao je Ancelotti utakmicu Brazila i Hrvatske, u kojoj je Rodrygo promašio prvi penal u raspucavanju.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mirkof 06.02.2023.

    Anceloti me podsjeća na našeg Čačića, on stavlja u momčad Modrića i Kroosa kad je utakmica već izgubljena pa da oni za 15-tak minuta preokrenu rezultat. Umjesto da ih stavi u prvi sastav pa kad bude povoljan rezultat neka iz izvadi iz igre. Čačić stavlja Oršića i Bočkaja 5 minuta pred kraj utakmice i očekuje od njih čudo!

  • David1Prometheus 06.02.2023.

    Ancelotti nije smio biti vracen rekao sam to ..upropasti sve ekipe u zadnje vrijeme a i forsira taj talijanski odvratni nogomet na 1.0 s dvije sanse po tekmi pa onda i izgubi 1.0 katastrofa on i 8 igraca moraju van iz reala hitno na celu s Benzemom i modricem i Kroosom.

  • Demokracija nasa 05.02.2023.

    Koliko u ovakvim utakmicam fali Caseimiro to je nevjerovatno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare