To je to što me zanima!

Ancelotti: Željko Kalac ostat će naš prvi golman

Željko Kalac dobio je povjerenje trenera Milana Carla Ancelottija kao prvi izbor među vratnicama, tvrdi klupski dopredsjednik Adriano Galliani
Vidi originalni članak

Milan trenutačno pod ugovorom ima trojicu vratara - Christiana Abbiatija, Nelsona Didu i Željka Kalca. Prošlu je sezonu kao standardni prvotimac započeo Dida, ali je nakon serije kikseva izgubio mjesto te je nakon Božića Kalac postao prvi vratar. Tako će, čini se, biti i u novoj sezoni:
- Naš trener Ancelotti odredio je hijerarhiju. Mislim da možemo reći da je naš prvi vratar Kalac, drugi je Abbiati, a još uvijek moramo provjeriti Didino stanje, on je u procesu oporavka - izjavio je dopredsjednik ''rossonera'' Adriano Galliani te dodao ponešto i o ozljedi Alessandra Neste:
- On ima problema s leđima, ali nije posrijedi ništa ozbiljno. Pregledali su ga neki specijalisti i ustvrdili da operacija neće biti potrebna. Nesta će se brzo oporaviti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • trbek 27.07.2008.

    najbolje da ponudite za petra cecha...kalac isto kiksa kao i glupi dida...

  • Knight Cross 27.07.2008.

    Milan je u kur..u ak ce taj frajer branit!!!!!!!!!! kaj b on obranio villi ibrahimovic daj kaj si ti lud kakav gol je od fabregasa primio sa 40metara kad su ispali iz lige prvaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare