To je to što me zanima!

Anderson objavio kraj karijere

Iskusio sam toliko različitih izazova i emocija, ovaj sport može biti uzbudljiv i istovremeno usamljen. Imao sam uspone i padove, ali ne bih ništa mijenjao, napisao je Andreson na svom Twitter profilu.
Vidi originalni članak

Južnoafrički tenisač 35-godišnji Kevin Andreson, bivši finalist grand slam turnira Wimbledona i US Opena, objavio je u utorak kraj igračke karijere.

Najbolji ranking u karijeri za Južnoafrikanca visokog 203 cm i poznatog po jakom servisu bilo je peto mjesto na ATP ljestvici 2018. nakon čega je slijedilo ispadanje iz prvih sto što su uzrokovale ozljede koljena, ramena i zgloba.

NOVI 'DOM' Pogledajte kako izgleda zatvor u kojem će robijati Boris Becker: Nasilje, maltretiranje i - štakori MASTERS U MADRIDU Ćorić izgubio i četvrti put u nizu: Pobijedio ga srpski tenisač

- Iskusio sam toliko različitih izazova i emocija, ovaj sport može biti uzbudljiv i istovremeno usamljen. Imao sam uspone i padove, ali ne bih ništa mijenjao - napisao je Andreson na svom Twitter profilu.

- Moje putovanje pomoglo mi je da postanem čovjek kakav sam danas. I danas sam konačno došao do teške odluke da se povučem iz profesionalnog tenisa. Kad sam bio mali tata mi je govorio da uspjeh nije definiran rezultatima, nego naporima i žrtvom koje ulažeš na putu do toga da postaneš najbolji što možeš. Dao sam sve od sebe.

Anderson se počeo profesionalno baviti tenisom 2007. godine i dva je puta bio blizu osvajanja grand slam naslova - 2017. je izgubio u finalu US Opena od Rafaela Nadala,a 2018. u finalu Wimbledona od Novaka Đokovića. U karijeri je osvojio sedam turnira.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare