To je to što me zanima!

Andre Villas-Boas: Ja nisam Jose jer ja radim za momčad...

Novi trener Chelsea, Andre Villas-Boas na predstavljanju na Stamford Bridgeu otrkrio je razloge dolaska u Chelsea, ali i svoje planove s londonskim klubom...
Vidi originalni članak

Andre Villas-Boas ne skriva da je za njega bilo vrijeme da napusti Porto i preuzme klupu velikog kluba s kojim će osvajati još i više. Chelsea je uspio pridobiti 'novog Mourinha', a sada je na njemu dokazati da je vrijedio svakog utrošenog eura i osvajati naslove.

- Pobijediti igrajući dobro - otkrio je svoju krilaticu na službenom predstavljanju novi trener Chelsea.

- Svima se sviđa napadačka igra i ako se malo zagledate u moj tim i vama će to biti jasno - objasnio je svoje planove dolaskom na klupu londonskog kluba.

Cilj je osvajati i osvajati sve odmah i to talentom, ne krije svoju glad za titulama Boas

- Ja nisam 'one man show', ja radim za momčad - komentirao je usporedbe s Jose Mourinhom.

- Želim u ekipi razviti osjećaj empatije, dati svima motivaciju i poticaj da uvijek traže više. Ali sve u svemu ja sam samo skromna osoba koja je dobila priliku trenirati veliki klub. Možda bi mene trebali zvati 'The Group One', a ne 'Special Two' ili 'Special One' - nastavio je govoriti o svojim namjerama s novim klubom Boas.

Villas-Boas istakao je na svom predstavljanju na Stamford Bridgeu kako mu nije cilj privlačiti pažnju i medije na sebe, kao što to čini Mourinho s kojim ga neizbježno uspoređuju, ali da poput njega želi osvajati naslove.

- Imam ista očekivanja kao i Ferguson i drugi treneri u Premier ligi. Želimo se boriti za naslov i zato želimo krenuti u prvenstvo na pravi način. Želimo izgraditi nešto bitno - zaključio je Portugalac.

- Htio bih u svojoj momčadi vidjeti lijepu igru. Do toga je meni, Di Matteu i mom timu izrazito stalo. Imamo određenu filozofiju i njome ćemo se u našem radu i voditi. Ponudit ćemo navijačima prekrasan spektakl - obećao je atraktivnost u igri njegovog Chelseaja.

Ostaviti Porto bila je teška odluka

Mislio sam da ću ostati. Želim Portu da nastavi osvajati titule i naslove, ali za mene je bilo jasno da moram promjeniti klub. Chelsea je bio prava prilika za to - osvrnuo se i na klub koji ga do posljednjeg trenutka nije htio pustiti sa svoje klupe Boas.


Idi na 24sata

Komentari 12

  • KARIZMATIČNI VOĐA REZAČ 29.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • PetarGinekolog 29.06.2011.

    chelseaaaaaa

  • Nisam Taj 29.06.2011.

    Bilo je vrijeme za promjenu i napustio je Porto nakon samo jedne sezone u njemu,sve ovo je otislo u lijepi k...ac

Komentiraj...
Vidi sve komentare