Obavijesti

Sport

Komentari 12

Andre Villas-Boas: Ja nisam Jose jer ja radim za momčad...

Andre Villas-Boas: Ja nisam Jose jer ja radim za momčad...
1

Novi trener Chelsea, Andre Villas-Boas na predstavljanju na Stamford Bridgeu otrkrio je razloge dolaska u Chelsea, ali i svoje planove s londonskim klubom...

VIDEO

Andre Villas-Boas ne skriva da je za njega bilo vrijeme da napusti Porto i preuzme klupu velikog kluba s kojim će osvajati još i više. Chelsea je uspio pridobiti 'novog Mourinha', a sada je na njemu dokazati da je vrijedio svakog utrošenog eura i osvajati naslove.

- Pobijediti igrajući dobro - otkrio je svoju krilaticu na službenom predstavljanju novi trener Chelsea.

- Svima se sviđa napadačka igra i ako se malo zagledate u moj tim i vama će to biti jasno - objasnio je svoje planove dolaskom na klupu londonskog kluba.

Cilj je osvajati i osvajati sve odmah i to talentom, ne krije svoju glad za titulama Boas

- Ja nisam 'one man show', ja radim za momčad - komentirao je usporedbe s Jose Mourinhom.

- Želim u ekipi razviti osjećaj empatije, dati svima motivaciju i poticaj da uvijek traže više. Ali sve u svemu ja sam samo skromna osoba koja je dobila priliku trenirati veliki klub. Možda bi mene trebali zvati 'The Group One', a ne 'Special Two' ili 'Special One' - nastavio je govoriti o svojim namjerama s novim klubom Boas.

Villas-Boas istakao je na svom predstavljanju na Stamford Bridgeu kako mu nije cilj privlačiti pažnju i medije na sebe, kao što to čini Mourinho s kojim ga neizbježno uspoređuju, ali da poput njega želi osvajati naslove.

- Imam ista očekivanja kao i Ferguson i drugi treneri u Premier ligi. Želimo se boriti za naslov i zato želimo krenuti u prvenstvo na pravi način. Želimo izgraditi nešto bitno - zaključio je Portugalac.

- Htio bih u svojoj momčadi vidjeti lijepu igru. Do toga je meni, Di Matteu i mom timu izrazito stalo. Imamo određenu filozofiju i njome ćemo se u našem radu i voditi. Ponudit ćemo navijačima prekrasan spektakl - obećao je atraktivnost u igri njegovog Chelseaja.

Ostaviti Porto bila je teška odluka

Mislio sam da ću ostati. Želim Portu da nastavi osvajati titule i naslove, ali za mene je bilo jasno da moram promjeniti klub. Chelsea je bio prava prilika za to - osvrnuo se i na klub koji ga do posljednjeg trenutka nije htio pustiti sa svoje klupe Boas.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu