To je to što me zanima!

Andrej Kramarić: San mi je zabiti Hajduku na Poljudu

Ne znam hoću li igrati, o tome će odlučiti trener i uprava kluba. Znam da mi je san zabiti Hajduku u subotnjem derbiju, rekao je mladi Andrej Kramarić
Vidi originalni članak

Dinamo je demantirao natpise u medijima da su Kruni Jurčiću dani odbrojeni u slučaju poraza od Hajduka u subotnjem derbiju.
- Bez obzira na rezulat u Splitu, Krunoslav Jurčić ostaje trener Dinama - rekao je Siniša Jagodić, član Uprave za odnose s javnošću. Andrej Kramarić mogao bi dobiti priliku na Poljudu.
- Ne znam hoću li igrati. O tome će odlučiti trener i uprava kluba. Hajduk je u krizi. Sigurno će sve napraviti da se protiv nas iz nje izvuku. Mi želimo pobijediti u Splitu da slučajno nas ne zahvati slična kriza - rekao je Kramarić.
O svojim igrama kaže da može i bolje, i to puno.
- Još sam mlad, moje vrijeme tek dolazi. Znam da mogu puno bolje igrati, ali nisam se još opustio. Trebam još fizički ojačati, tada će mi biti lakše igrati. Za sad nisam baš impresioniran svojim igrama - rekao je Andrej koji pohađa gimnaziju Mioc.
- U školi je super, profesori mi izlaze u susret. Imam malo problema s matematikom, ali kolege i profesori mi pomažu - kaže.
Prijatelji od njega traže gol i pobjedu u Splitu.
- Svi traže da zabijem Hajduku, ne samo ovi moji iz kvarta već i cijeli Zagreb želi našu pobjedu. San mi je zabiti Hajduku - rekao je Kramarić.
Otac ga prati od prvih nogometnih koraka.
- Tu je uz mene otpočetka i najveći mi je oslonac, ali i kritičar. Najbolje me poznaje i ukazuje na sve pogreške - kazao je Andrej.
Od mladih iz Hajduka zna Vukušića i Tičinovića.
- Super se slažemo u mladoj reprezentaciji. Imamo sjajan prijateljski odnos. Dečki uopće ne pričaju o Hajduku - dodaje.
Bez Mandžukića i Kovača teško će biti na Poljudu.
- Puno nam znače ti igrači, kako i ne bi, pa to su svjetski igrači. Ali imamo mi još aduta, to je ipak Dinamo - završio je Kramarić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dinamo 29.10.2009.

    jebem vam mater tovarsku kramarić je kralj u odnosu na vaše igrače koji igraju za govna da imaju šta za jesti posebno braća sharbini,skoko i andrić.

  • MG2008 29.10.2009.

    Krivo ste vi njega razumili on bi tija da ga njemu ko zabije na poljudu. Ipak on dolazi iz metropole grada gay parade.

  • JAX 29.10.2009.

    jos malo pa java

Komentiraj...
Vidi sve komentare