Obavijesti

Sport

Komentari 17

Andrej Kramarić: San mi je zabiti Hajduku na Poljudu

Andrej Kramarić: San mi je zabiti Hajduku na Poljudu
3

Ne znam hoću li igrati, o tome će odlučiti trener i uprava kluba. Znam da mi je san zabiti Hajduku u subotnjem derbiju, rekao je mladi Andrej Kramarić

VIDEO

Dinamo je demantirao natpise u medijima da su Kruni Jurčiću dani odbrojeni u slučaju poraza od Hajduka u subotnjem derbiju.
- Bez obzira na rezulat u Splitu, Krunoslav Jurčić ostaje trener Dinama - rekao je Siniša Jagodić, član Uprave za odnose s javnošću. Andrej Kramarić mogao bi dobiti priliku na Poljudu.
- Ne znam hoću li igrati. O tome će odlučiti trener i uprava kluba. Hajduk je u krizi. Sigurno će sve napraviti da se protiv nas iz nje izvuku. Mi želimo pobijediti u Splitu da slučajno nas ne zahvati slična kriza - rekao je Kramarić.
O svojim igrama kaže da može i bolje, i to puno.
- Još sam mlad, moje vrijeme tek dolazi. Znam da mogu puno bolje igrati, ali nisam se još opustio. Trebam još fizički ojačati, tada će mi biti lakše igrati. Za sad nisam baš impresioniran svojim igrama - rekao je Andrej koji pohađa gimnaziju Mioc.
- U školi je super, profesori mi izlaze u susret. Imam malo problema s matematikom, ali kolege i profesori mi pomažu - kaže.
Prijatelji od njega traže gol i pobjedu u Splitu.
- Svi traže da zabijem Hajduku, ne samo ovi moji iz kvarta već i cijeli Zagreb želi našu pobjedu. San mi je zabiti Hajduku - rekao je Kramarić.
Otac ga prati od prvih nogometnih koraka.
- Tu je uz mene otpočetka i najveći mi je oslonac, ali i kritičar. Najbolje me poznaje i ukazuje na sve pogreške - kazao je Andrej.
Od mladih iz Hajduka zna Vukušića i Tičinovića.
- Super se slažemo u mladoj reprezentaciji. Imamo sjajan prijateljski odnos. Dečki uopće ne pričaju o Hajduku - dodaje.
Bez Mandžukića i Kovača teško će biti na Poljudu.
- Puno nam znače ti igrači, kako i ne bi, pa to su svjetski igrači. Ali imamo mi još aduta, to je ipak Dinamo - završio je Kramarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu