To je to što me zanima!

Andres Iniesta: Ne znam hoću li prihvatiti ponudu iz Kine...

Kapetan Barcelone Andres Iniesta (33) ima vremena do kraja travnja da odluči hoće li svoju nogometnu karijeru nastaviti u Kini ili će ipak ostati u redovima Barcelone...
Vidi originalni članak

Nakon utakmice osmine finala Lige prvaka, u kojoj je Barcelona slavila protiv Chelseaja 3-0, kapetan katalonske momčadi Andres Iniesta (33) izjavio je da još nije siguran gdje će nastaviti svoju karijeru.

U prvih 55 minuta utakmice odigrao je bitnu ulogu, nakon čega je sa terena ispraćen velikim pljeskom.

VIDEO: IZBACIO CHELSEA Messi do 100. gola u LP! Dva zabio kroz noge, Barçin rekord

- Odluku hoću li ostati u Barceloni ili otići u Kinu donijet ću prije 30. travnja. Moram procijeniti što je najbolje za mene i to će biti najpravednije za klub.

Iniestu se povezuje s kineskim prvoligašem Tianjin Quanjianom, iako su iz Barcelone demantirali ove glasine.

SNALAŽLJIVI KINEZI Kineska ponuda legendi Barce: Dođi i otkupit ćemo tvoje vino

Španjolac je u listopadu prošle godine potpisao doživotni ugovor s Barcelonom, nakon što je s njima četiri puta osvojio Ligu prvaka i osam puta naslov prvaka Španjolske.

Unatoč brojnim glasinama u vezi ovog transfera, trener Barcelone Ernesto Valverde ističe da razmišlja isključivo o ovoj sezoni.

- Ne razmišljam o Barceloni bez Andresa Inieste jer trenutačno imamo Barcelonu s Iniestom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ciLa 16.03.2018.

    Bolje da je u Barci. Ovakav kakav je može sigurno još jednu sezonu. Barca mu je dom i svako tko voli svoj dom ne bi ga napustio zbog novaca koje već ionako ima.

  • ciLa 16.03.2018.

    Bolje da je u Barci. Ovakav kakav je može sigurno još jednu sezonu. Barca mu je dom i svako tko voli svoj dom ne bi ga napustio zbog novaca koje već ionako ima.

  • mestar 15.03.2018.

    Prvo uzmi lovu pa onda u igracku penziju bolje nego da te ponizavaju i skartaju svi veliki majstori su znali kad prestat Pele je uzeo u Americi 5 mil u ono vrijeme i objesio kopacke o klin. Tako isto su te zivotne dobi napravili ostali velikani iako su jos bili bolji nego mnogi ali to nije to za njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare