To je to što me zanima!

Andrić odbio ponudu Zdravka Mamića, ali ne želi niti u Rijeku

Kapetan Hajduka Srđan Andrić gotovo sigurno napušta Poljud, a Zdravko Mamić ga je navodno pozvao na Maksimir. Andrić je tu, ali i ponudu ambiciozne Rijeke odbio
Vidi originalni članak

Srđan Andrić na meti je Dinama, navodno ga je Zdravko Mamić osobno pozvao da se preseli s Poljuda u Maksimir, no Andrić ga je odbio.

Iako su čelnici Hajduka danas isplatili dio dugovanja nekolicina igrača, teška financijska situacija nagnala ih je da dodatno stegnu remen i sve troškove svedu na minimum. Tako je i ono malo ugovora koji su u prošloj sezoni prelazilo limit od 100.000 eura, podložno reviziji. 

Glavni je to razlog što je Neretljak s Poljuda preselio u Rijeku, a uskoro bi mogao otići i kapetan Srđan Andrić.

Za njega su navodno zainteresirani Rijeka i Dinamo, no Andrić ne bi u Rijeku jer to nije klub koji zadovoljava njegove ambicije, dok je prelazak u Dinamo za igrače Hajduka uvijek osjetljiva stvar. Pogotovo za nekoga poput kapetana Andrića.

Navodno je osobno Zdravko Mamić insistirao na njegovom dolasku, bio je spreman platiti i dvostruko više nego Dubrovčanin prima u Hajduku, no čini se kako od posla ipak neće biti ništa.

Andrić će najvjerojatnije u inozemstvo, na Bliski istok, jer s Hajdukom ne može dogovoriti isplatu zaostataka iz staroga, a kamo li pregovarati o novom ugovoru.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • ST_jebivjetar 27.05.2012.

    Da je osa igrat u partizan opet bi mi bia drag a kamoli dinamo.... Po meni je triba bit novi NIKO KOVAC u reprezentaciji ali jebga....

  • Cro Cop 25.05.2012.

    Gotovo uvijek se slazem sa Z. Mamicem ali u ovom slucaju ne. Andric nema sto traziti u Dinamu. Ne treba nam taj Hajdukov otpadnik. U Hajduku su svi igraci zadrti a ovaj Andric je jedan od najzadrtijih. Osim jedino ako Mamic to neradi kako bi ponizio Hajduk i Malesa. U tom slucaju se slazem.

  • odalv 25.05.2012.

    Gabelić navodno laže da je Mamić zvao Andrića .Samo da tom novinaru navedem tko igra to mjesto u Dinamu. Badelj,Leko,Callelo,Pokrivač,a ima na razpolaganju Ademija i Brozovića, pa navodno nemogu vjerovati da Mamić treba toga Andrića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare