To je to što me zanima!

Andrić u društvu Moharramija i Petkovića, i Šahtar u Regnumu

Šahtar baš poput Dinama u hotelu Regnum uživa potpunu ekskluzivu, njihovi igrači ne jedu u prostoriji s drugim gostima , a sve utakmice igraju u sklopu svog hotelskog kompleksa...
Vidi originalni članak

Dani se mijenjaju, a vrijeme je uvijek isto. Klasični London, u prijevodu klasični Belek. Kiša, kiša, poneki pljusak i opet i kiša. Nedjelja nam je bila već jedanaesti dan u ovom omalenom mjestašcu s izlazom na Sredozemno more. A uz dva, možda čak tri, sunčana dana tu je cijelo vrijeme kiša. OK, to više i nije neka vijest.

Srećom po sve nas, čitava plejada Turaka napustila je hotel Regnum, pa su tamošnji Sports Bar opet zauzeli Hrvati. Tu se u ranijim satima pratio Marin Čilić, pa gledalo skijanje iz Wengena, čekao dolazak Komnena Andrića, pratila utakmica Trabzonspora i Bašakšehira, a onda u kasnijim satima (po lokalnom vremenu) i pratio rukomet.

Tijekom dana u ovo luksuzno odmaralište stigao je Šahtar iz Donjecka, Ukrajinci su prvi trening odradili u isto vrijeme dok je Dinamo igrao pripremnu utakmicu s bugarskim ETAR-om iz Velikog Tarnova. Samo je njihov trener Paulo Fonseca svoje igrače 'ganjao' na terenu do igrališta na kojem je igrao Dinamo.

Šahtar baš kao i Dinamo u Regnumu uživa luksuzan tretman, njihovih igrača teško je vidjeti po hotelu, oni također ne ručaju (večeraju) tamo gdje i svi ostali gosti ovog hotela. Ukrajinci će prvu utakmicu odigrati sutra, kada će im na drugoj strani biti - Hajduk.

U modroj ekspediciji sve je prošlo u znaku - Komnena Andrića. Novi napadač Dinama u podne je (po lokalnom vremenu) stigao u hotel, odmah bio u punom pogonu. Prvo na kratkom 'briefingu' kod Nenada Bjelice, pa se prije ručka upoznao s novim suigračima, onda malo trčkarao oko igrališta, a onda utakmicu Dinama pratio s tribina. U društvu glasnogovornika kluba Alena Lesičkog, te Sadegha Moharramija i Brune Petkovića.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mestar 21.01.2019.

    Kod nas se samo imena drzava, sistema i vlaaramijenja a sve drugo ostaje isto vec smo se navikli na to kroz 14 soljeca okupacije.

  • Bezobraznik 21.01.2019.

    Ma daj

Komentiraj...
Vidi sve komentare