To je to što me zanima!

Andrić vodio 'hajdukovce' u jutarnju šetnju Atenom

Starije igrače je Srđan Andrić, koji je tri sezone živio u Ateni dok je igrao za Panathinaikos, odveo u razgledavanje grada čak 33 stupnja u hladu...
Vidi originalni članak

Slobodno jutro igrači i vodstvo Hajduka uglavnom su iskoristili za jutarnju šetnju po Ateni. Jedino je prinova, Ervin Bulku, ostao u hotelu uz obrazloženje kako mu smeta jako sunce, te kako se želi odmoriti i koncentrirati za večerašnju utakmicu. Starije igrače je Srđan Andrić, koji je tri sezone živio u Ateni dok je igrao za Panathinaikos, odveo u privatno razgledavanje grada, dok su mlađi uglavnom šetali i šopingirali po pješačkim zonama Syntagme i Plake, a stigli su otići i do zgrade starog grčkog parlamenta, gdje su se fotografirali sa počasnom gardom koja čuva grob neznanog junaka.
Odlazak na Akropolu bio je zabranjen zbog jakoga sunca i vrućine, temperatura se oko podne u Ateni popela na preko 33 stupnjeva u hladu.
Prolazeći ulicama Atene nisu prolazili nezapaženo, a prodavači na štandovima na kojima se prodaju dresovi i šalovi prepoznali su grb na njihovim majicama i prisjećali se igrača iz Hrvatske koji su nosili dresove atenskih klubova.
Oko podne su u centar grada počeli pristizati i prvi navijači sa Hajdukovim obilježjima. Uglavnom oni koji su doputovali brodom u privatnim aranžmanima. Organizirani dolasci planirani su za popodnevne sate, zrakoplovima i autobusima, a njih će Grčka policija iz predostrožnosti proslijediti na drevni olimpijski stadion, na kome su 1896. održane prve Olimpijske igre modernoga doba.
Računa se da će ih u Atenu stići između 1500 i 2000, a pred sam početak utakmice Grčka će ih policija organizirano prebaciti na stadion.
Treba još spomenuti da je 'Bijelu' ekspediciju u hotel Interkontinental posjetio 'dinamov' dvojac na privremenom radu u Ateni, Mario Bonić i Rajko Janjanin.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • krnje obicni 16.09.2010.

    ahahah vidi maloče klempavog pijančine šta je zaglumija

  • gorski1 16.09.2010.

    samo da ih ovaj ne odvede u birtiju na metaxu i na kurve , pa da zajebu utakmicu , sretno bijeli , pozdrav od dinamovca.

  • dccro 16.09.2010.

    daj momci izborite bar X i razveselite nas opet

Komentiraj...
Vidi sve komentare