To je to što me zanima!

Andrij Ševčenko: Ponovno ću ušutkati 'moj' San Siro

Dinamo KIjev večeras gostuje kod Intera u skupini Lige prvaka, na San Siru je Ševčenko Interu kroz godine redovito zabijao. A sad želi to ponoviti
Vidi originalni članak

Dolazimo igrati protiv velikoga kluba i velikog trenera. Znamo da ćemo morati 'ginuti’ svake sekunde želimo li im stvoriti probleme, kaže Andrij Ševčenko, koji će se večeras vratiti na mjesto na kojem je proveo osam nezaboravnih godina i igrati protiv kluba koji je mnogo puta rastužio.
- Zabio sam Interu 14 ili 15 golova, ne znam točno. Vjerujem da ću opet uspjeti, da ću još jedanput uspjeti ušutkati San Siro - optimističan je napadač kijevskog Dinama.
Ševa tvrdi da je ovo jedna od ključnih utakmica za prolazak dalje jer je Barcelona, koja će večeras ugostiti Rubin iz Kazana, sigurno u osmini finala.
Nakon poraza od Fiorentine u prošlom kolu i posrtaja na gostovanju kod Sunderlanda, velik je pritisak na Benitezu i njegovu Liverpoolu uoči Lyonova dolaska. Počelo se šuškati da Španjolcu klupa više nije toliko sigurna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • milangirl86 20.10.2009.

    eh ševa, ševa, šta učini od sebe... bio si najdraži, najvoljeniji i među najboljim igračima te milanove ere od 1999 do 2004 godine... postao si u italiji simbol snage i dobre igre, zabijao si golove samo tako, osvojio zlatnu loptu, prvenstvo italije, raznorazne kupove i naravno onaj najvažniji protiv juventusa 2003 godine u manchesteru... i onda odjednom, kao da ti je bilo loše u milanu odlučiš napravit najgluplji potez u svojoj karijeri... chelsea te uništio...a kad se samo sjetim da si mogao ostati u milanu i postati njegov simbol...ali ne, pohlepa za lovom te uništila... i neka je, mislim da se dobrano kaješ... šteta za takvu igračinu poput tebe!

  • plavocrni 20.10.2009.

    danas neces, jer ipak ne igras u onom jakom milanu, protiv slabijeg intera..ako i zabijes bit ce to samo utjesni pogodak..

Komentiraj...
Vidi sve komentare