To je to što me zanima!

Andrij Ševčenko: Želim se dokazati u Chelseaju

Andrij Ševčenko (31) inzistira da unatoč slabije prve dvije sezone u londonskom klubu još uvijek ima vremena dokazati da nije za "staro željezo"
Vidi originalni članak

Ševčenko je 2006. godine prešao iz Milana u Chelsea za rekordnih 37 milijuna eura, ali u dvije sezone na Stamford Bridgeu nije pokazao gotovo ništa i engleski mediji proglasili su ga najvećim promašenim transferom proteklog desetljeća.
U sedam godina provedenih u Milanu Ševčenko je postigao 173 gola za Milan, dok je za Chelsea mrežu u prvenstvu tresao tek devet puta.
- Tijekom dvije sezone u Chelseaju imao sam dvije operacije leđa. Ako ću biti zdrav uvjeren san da ću ostaviti trag u uspjesima Chelseaja. Ozljede su me konstantno bacale van iz ritma treninga i utakmica – izjavio je 31-godišnji Ševčenko na klupskim internet stranicama, te je dodao kako se nada da će kod novog trenera Scolarija dobiti svoju priliku.
- Trener uvijek zna koje igrače treba izabrati za svaku utakmicu. Jako poštujem Scolarija kao čovjeka i kao trenera. Na raspolaganju ima dovoljno igrača za svaku utakmicu. Nadam se da ću i ja naravno dobiti svoju priliku, samo trebam ponovo uhvatiti konstantu igranja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • YodaZoda1 08.08.2008.

    Što je bilo bilo je zadnje dvije godine, ali ove, rasturat ćeš. Ja vjerujem u Ševčenkov povratak!

  • nije bitno 06.08.2008.

    nema od tebe nikakve fajde,sto je bili bilo je u milanu..

  • trbek 05.08.2008.

    ne znam zasto je uopce otisao iz Milana...bio je jedan on najplacenijih igraca i najboljih strijelaca u povijesti...a novac sigurno mu nije bio problem...e gledaj ga sada propada u ultra-bogatom chelsea-u...u kojem jedva da igra... sam si je kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare