To je to što me zanima!

Andrijašević je u Lokomotivi: "Veselim se novom izazovu"

Andrijašević želi što više igrati u polusezoni koja dolazi. Lokomotiva je pokazala interes i složili smo se kako je posudba najbolja opcija za sve, kaže Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo je u srijedu odradio prvi trening i započeo s pripremama za nastavak sezone. Dinamovci su trenirali u dvije grupe , jedan dio trenirao je na terenu s umjetnom travom ispod južne tribine, dok je drugi dio bio u dvorani na testiranjima.

Dinamo je dan kasnije objavio kako Franko Andrijašević odlazi u Lokomotivu.

- Franko Andrijašević želi što više igrati u polusezoni koja dolazi. Lokomotiva je pokazala interes za njega i složili smo se kako je to najbolja opcija za sve - rekao je Dinamov trener i menadžer Zoran Mamić , prenosi službena stranica "modrih".

Andrijašević: Veselim se novom izazovu

- Zadovoljan sam dolaskom na Kajzericu i što sam dio Lokomotive. U dogovoru s trenerom Ivkovićem i trenerom Zoranom odlučili smo da je najbolje za mene da dođem na pola godine na posudbu. Najbitnije je da ću ovdje igrati više utakmica nego u Dinamu. Ovo je novi izazov za mene i veselim se tome - rekao je Andrijašević.

Prvi trening u 2015. godini odradile su i mlade nade "modrih", Endri Cekici, Ivan Fiolić, Dani Olmo te Amer Gojak. Barcelonino čudo od djeteta Dani Olmo odradit će cijele pripreme s "modrima". Dinamo bi ga konačno trebao registrirati 18. siječnja.

- Dobro smo se odmorili i s nestrpljenjem iščekujemo nastavak sezone. Naš cilj je igrati bolje nego na jesen. Lijepo bi bilo sezonu završiti bez prvenstvenog poraza, ali to nisu imperativi - kazao je Zoran Mamić nakon prvog treninga u godini.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • čkovu1950 09.01.2015.

    e moj Franko, a sve si imo u Hajduku, pa koji si kurac išo u Dinamo? zbog europskog proljeća i takvih šema, i da bi na kraju završio na POSUDBI u DINAMO B... idiot, nema druge riječi :)

  • beemysm 09.01.2015.

    veseli se ti andrijasevicu...bolje da si otisao u pm ako treba...znao si da ce te dinamo poturati di god ako zasmetas...

  • drmalo 08.01.2015.

    Bolji igrač od Brozovića ide besplatno a onog ne puštaju za 6 mil. Kad jednom uvide bit će kasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare