To je to što me zanima!

Radi boljeg standarda odlazi u Gent: Franko se predomislio?!

Franko se nije ni priključio momčadi Rijeke, a odšteta koju će dijeliti Rijeka i Dinamo je 4,3 milijuna eura. Umjesto dogovora sa Standardom, čini se kako će Andrijašević u zadnji čas u - Gent
Vidi originalni članak

Činilo se kako Franko Andrijašević sve dogovorio sa Standardom. Već je planirao potpis ugovora s klubom iz Liegea vrijedan 3,2 milijuna eura, no u posljednji čas u igru se uključio Gent koji veznjaka Rijeke nastoji "izuti iz cipela".

Klub Lovre Kalinić odlučio je nadmašiti ponudu Standarda postavivši na stol u startu 100.000 eura izdašniju ponudu od Standardove (koja bi s bonusima narasla do 4,2 milijuna eura). Rijeka i Dinamo će, prema riječima direktora plavih Svetine, taj transfer dijeliti u omjeru 50-50.

Franko bi u Belgiji trebao, opet ovisno o bonusima, zarađivati dvostruko veću plaću nego što je imao u Rijeci (između 500 i 600 tisuća eura).

Idi na 24sata

Komentari 82

  • mestar 18.06.2017.

    Davno je mestar rekao da ovi u mom Hajduku nemaju pojma o procjeni igrackog potencijala. Dobro je sportskom direktoru i predsjedniku nazad pet g. Miso K. rekao sto misli o njima i njihovoj sposobnosti.

  • Joker123 17.06.2017.

    Izdajnik vamo izdajnik tamo

  • Debeli marko sapit 17.06.2017.

    "Franko se nije ni priključio momčadi Rijeke" kako je onda danas na rujevici dijelio vodu s ekipom ljudima koji su pretplate čekali, i usput trening obavio

Komentiraj...
Vidi sve komentare