To je to što me zanima!

Andrijaševićev gol ''furiji'' u Top 10 proteklog tjedna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska je izgubila premijernu utakmicu Eura U-19 od Španjolske, a vodstvo 'kockastima' je donio Franko Andrijašević topovskim udarcem
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski reprezentativci nisu na najbolji način otvorili Europsko prvenstvo do 19 godina u Francuskoj. U prvom susretu izabranici Ivana Grnje izgubili su 2-1 od vršnjaka iz Španjolske iako su od 42. minute vodili. A kakav je to tek bio gol za vodstvo! Franko Andrijašević je s oko 30 metara opalio po golu te je pospremio loptu pod prečku za iznenađujuće vodstvo Hrvatske. No, nažalost po naše, udarac mladog Splićanina ispostavio se kao jedini u okvir španjolskog gola do kraja utakmice. Nasljednici aktualnih svjetskih prvaka na kraju su preokrenuli i slavili 2-1, a mladi hrvatski reprezentativac atraktivnim golom privukao je pažnju javnosti. Nogometni portal 101greatgoals.com uvrstio je Andrijaševićev gol u u Top 10 najboljih proteklog tjedna.
Zanimljivo je da je Andrijašević odigrao za Hajduk samo 20-ak minuta, a za U19 reprezentaciju je u sedam utakmica zabio četiri gola. Hrvatska će popravni ispit imati u srijedu protiv Italije te protiv Portugala 24. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_41152 19.07.2010.

    nadam se da Hajduk neće i njega uništit

  • Darkman 19.07.2010.

    Nadam se da će dečko dobiti veću minutažu u Hajduku. Bravo!

  • user_34983 19.07.2010.

    i da vas sve podsjetim, mi smo trenutno zadnji u skupini. trebamo pobjedu u zadnjoj utakmici. al bitno je eto da je tatin mali dao zaista lijep gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare