To je to što me zanima!

Andy Murray: Sva sreća, ipak nemam mononukleozu

Mario Ančić propustio je šest mjeseci zbog mnonukleoze. Andy Murray bojao se da je pokupio istu bolest, no ispostavilo se da nije
Vidi originalni članak

Najbolji britanski tenisač Andy Murray priznaje da je u zadnje vrijeme često kontaktirao Marija Ančića, strahujući da ima infektivnu mononukleozu.
Murray je na ATP turniru u Dubaiju prije dva tjedna odustao od četvrtfinalnog meča protiv Richarda Gasqueta zbog bolesti. U teniskim krugovima brzo se pročuo glas da Murray možda ima mononukleozu, bolest zbog koje je naš Mario Ančić pauzirao šest mjeseci prije dvije godine, i koja je pokrenula niz zdravstvenih tegoba kod Splićanina u protekle dvije godine.
Murray je zbog bolesti propustio Davis Cup dvoboj protiv Ukrajine, no, vratio se u Indian Wellsu nakon dvotjedne stanke. Za početak u parovima. S Rossom Hutchinskom je pobijedio Čeha Tomaša Berdycha i Nijemca Nicolasa Kiefera u tri seta.
- Dobro sam igrao i dobro se osjećao, nemam osjećam da sam u ovoj pauzi nešto posebno izgubio. Naravno, treba tek vidjeti kako će to funkcionirati u dužim izmjenama u singlu – kaže Murray.
Pravi ispit ipak će mu biti prvi pojedinačni nastup, protiv Španjolca Alberta Montanesa, 35. igrača svijeta. Murray je priznao svoje strahove da boluje od mononukleoze, te da je u zadnje vrijeme često komunicirao s Ančićem.
- Nekoliko puta sam se čuo s Marijem preko telefona, a komunicirali smo i SMS porukama. Obavio sam nakon Dubaija krvne testove, koji su nagovijestili mogućnost mononukleoze. Stoga sam išao na daljnja testiranja. Srećom, vratio se negativni test, nemam mononukleozu! Odahnuo sam jer znam koliko je to iscrpljujuća bolest – na kraju će Murray.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 14.03.2009.

    reci to ancicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare