To je to što me zanima!

Anelka: Arsenal uvijek igra izvanredan nogomet

Nicolasu Anelki opet su puna usta hvale za najljuće rivale njegova kluba. Nakon što je pohvalio Manchester, Anelki se sviđa i Arsenal
Vidi originalni članak

Ne čudi što se hvalospjevima "obrušio" na "Topnike". Ipak su oni jedan od njegovih bivših klubova. Dapače, Arsenal je prvi klub na Otoku u kojem je Francuz zaigrao. Karijeru je počeo u PSG-u, a nakon toga je igrao za Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbahçe i Bolton. Na njegove je transfere kombinirano potrošeno 87 milijuna funti. Anelka je u svojoj prvoj punoj sezoni u Arsenalu (1997./98.) bio jedan od ključnih igrača u osvajanju dvostruke krune, prvenstva i FA Cupa. Ukupno je za momčad iz sjevernog Londona odigrao 90 utakmica, u kojima je 28 puta tresao protivničke mreže. Trenutačno je u Chelseaju, gdje se nada igrati u paru s Drogbom.
- Arsenal je lider prvenstva sa stilom! Već smo navikli gledati ih da igraju onako kako igraju. A uvijek su igrali izvanredan nogomet. Imaju super trenera Arsenea Wengera koji zna kako iz svojih igrača koje ima na raspolaganju izvući maksimum i osvajati titule s njima - kaže Anelka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gunnerica_4 25.09.2008.

    pa dobro da si skuzio

Komentiraj...
Vidi sve komentare