To je to što me zanima!

Anelka: Didier Drogba i ja u paru smo nezaustavljivi

Nicolas Anelka u razgovoru za britanske novine prepun je hvale za Manchester United. Tvrdi kako će im oni biti glavni rivali za ligašku titulu
Vidi originalni članak

No nije Anelka štedio ni svog trenera Scolarija. Nahvalivši ga kao odličnog stratega, ponudio je i savjet da u napadu spoji Drogbu i njega. Od početka sezone 29-godišnji Francuz usamljen je u napadu Bluesa. Što zbog Drogbine ozljede, što zbog Brazilčeve taktike. Nakon utakmice protiv Manchestera u kojoj nije blistao, Nicolas je zamolio Scolarija da mu pridruži oporavljenog Drogbu.
- Promašio sam nekoliko izglednih prilika za postizanje gola protiv Uniteda i naravno da nisam zadovoljan izvedbom. No nije tajna da bolje igram u paru s drugim napadačem, pogotovo bi to dobro izgledalo s Drogbom u 4-4-2 sustavu. Nadam se da ću imati prilike to dokazati - nedvosmislen je Anelka. U utakmici protiv Uniteda pokazali su srce i vratili se iz minusa.
- Borili smo se za svaku loptu, no mislim da je presudna za remi bila Decova ozljeda na zagrijavanju prije utakmice. On je izuzetno važan za našu ekipu. Sve se u sredini terena vrti oko njega - dodao je. Nakon tih riječi pozabavio se najljućim rivalima za naslov. Francuz je pun hvale za trupe Alexa Fergusona.
- Ne mogu vjerovati da su ih neki otpisali iz utrke za naslov nakon lošijeg starta. Svake godine malo lošije krenu u prvenstvo, no velik su klub i uvijek se bore do zadnjeg kola. Jedan su od najboljih klubova na svijetu, a u velikim utakmicama uvijek igraju najbolje - završio je Anelka.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Trollaš_me 23.09.2008.

    Bravo Anelka, preporodio si se u Chelseau, a mozda to sto govoris nije tako daleko od stvarnosti. Imas formu zivota, a ako Drogba nastavi kao proslu sezonu prvaci ste 90 posto. Samo ako se Cech opet ne ozlijedi

  • petruss 23.09.2008.

    anelka je majstor nad majstorima !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare