To je to što me zanima!

Anfield je pao: 'Redsi' izgubili kod kuće nakon 68 utakmica!

Bila je ovo peta uzastopna prvenstvena utakmica Liverpoola bez pobjede te branitelj naslova sve više zaostaje u borbi za prvo mjesto, ostao je četvrti sa 34 boda, šest manje od vodećeg Manchester Uniteda
Vidi originalni članak

Nogometaši Burnleya u jedinoj su utakmici engleskog prvenstva igranoj u četvrtak senzacionalno kao gosti svladali Liverpool s 1-0 (0-0).

Burnley koji se čitavu utakmicu znalački branio u samoj je završnici jedan od svojih rijetkih izleta na suparničku polovicu okrunio pogotkom. Barnes se oslobodio Fabinha, a zatim mu je u noge uletio vratar Allison te je sudac Dean pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač kaznenog udarca bio je upravo Barnes (82-11m).

Ovime je prekinut niz Liverpoola od 68 utakmica bez poraza na Anfieldu u Premier ligi.

JÜRGEN KLOPP: 'Ma, kakva borba za naslov. Mi moramo izboriti Ligu prvaka'

Bila je ovo peta uzastopna prvenstvena utakmica Liverpoola bez pobjede te branitelj naslova sve više zaostaje u borbi za prvo mjesto, ostao je četvrti sa 34 boda, šest manje od vodećeg Manchester Uniteda.

ZAHUKTAVA SE U ENGLESKOJ City razbio Palace i skočio na 2. mjesto, 'nula' Uniteda i 'redsa'

Burnley je ostao 17. na ljestvici, ali sada ima 19 bodova, kao i 15. Brighton and Hove Albion te 16. Newcastle United, dok 18. Fulhamu, koji se nalazi u zoni ispadanja, bježi sedam bodova.

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • LaCucaracha 22.01.2021.

    2 sezone su vukli na silu i na guzove. Prosječna ekipa sa iritantnim pristalicama upitnog nogometnog znanja

  • RonaldinhoR10 22.01.2021.

    Neka su neki govorili kako je ovo najbolja ekipa u povijesti i razno razne gluposti.

  • 22.01.2021.

    Liverpoolu je nestala glad, procitani su. United i Leicester ce eventualno ispariti, jer im konsistencija nije jaca stvar. City uzima titulu ove sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare