To je to što me zanima!

Angela Merkel slavila svjetski naslov u svlačionici s igračima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Njemačka kancelarka i jedna od najmoćnijih političarki Europe, Angela Merkel, u svlačinici Maracane proslavila je naslov koji je Njemačka osvojil na SP-u u Brazilu
Vidi originalni članak

Njemačka kancelarka Angela Merkel nije mogla izdržati na tribinama legendarne Maracane. Njemačka je osvojila svjetski naslov nakon 24 godine čekanja, a najmoćnija europska političarka spustila se u svlačionicu kako bi čestitala Lahmu, Schweinsteigeru, Mülleru i ostalima na pothvatu vrijednom divljenja. 

Fotografija je ubrzo osvanula na Twitteru, a na njoj njemačka kancelarka pozira okružena reprezentativcima u svlačionici podno Maracane. Merkel je uoči finala popričala s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, družila se i s brazilskom predsjednicom Dilmom Rousseff, a sudjelovala je i u dodjeli nagrada.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • El Tractor 18.02.2015.

    Kad kancelarka podigne glas igrači će je slušati više od Lowa.

  • Pao i ustao. 14.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • petar94 14.07.2014.

    e da je nama ovakvih politicara koji vole svoju zemlju, rade svoj posao i nisu lopovi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare