To je to što me zanima!

ANKETA Kakva će to borba biti! Tko će slaviti, Stipe ili Jones?!

Krajem ožujka 2021. godina, Miočić je izgubio pojas, a još uvijek nije dobio priliku da ga vrati u svoj posjed. Međutim, čini se da je napokon došlo vrijeme za njegov povratak
Vidi originalni članak

I prije i poslije borbe Jona Jonesa i Ciryla Ganea, priča se o Stipi Miočiću, američkom borcu hrvatskih korijena i bivšem prvaku UFC-ove teške kategorije koji se posljednji put borio prije dvije godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krajem ožujka 2021. godina, Miočić je izgubio pojas, a još uvijek nije dobio priliku da ga vrati u svoj posjed. Međutim, čini se da je napokon došlo vrijeme za njegov povratak.

- Želite vidjeti kako prebijam Stipu? Miočić je najveći teškaš u povijesti UFC-a i ja to želim - kazao je Jones nakon što je u prvoj rundi prisilio Ganea na tapkanje i tako nedvosmisleno otkrio tko će biti njegov sljedeći protivnik.

Borba bi trebala biti u srpnju na nepoznatoj lokaciji, vrlo vjerojatno u Sjedinjenim Američkim Državama, a bit će to jedna od najuzbudljivijih i najiščekivanijih borbi u povijesti sporta...

DOŠAO MEĐU TEŠKAŠE Čudesni Jones razbio Ganea pa je zaprijetio Miočiću: Hoćete vidjeti kako razbijam Stipu? POZNAT I DATUM Miočić otkrio veliku vijest: UFC mi je obećao napad na titulu, prebit ću Jonesa ili Ganea!

Jer na jednoj će se strani naći naš Stipe, najbolji teškaš u povijesti UFC-a, i Jones, prema mnogima najbolji borac svih vremena i dugogodišnji vladar poluteške kategorije.

Jones ima 27 pobjeda i jedan poraz, koji je upisao ne zato što je bio lošiji, već zato što je u borbi protiv Matta Hamilla na Ultimate Fighteru koristio laktove na nedopušten način. Stipe, s druge strane, ima 20 pobjeda i četiri poraza, a ogled s Jonesom bit će uvjerljivo najzahtjevniji u njegovoj karijeri. Dobra je vijest da će Stipe bez obzira na ishod zaraditi hrpu novca, a može li pobijediti Jonesa, tek ćemo vidjeti...

POGLEDAJTE SVE BORBE S FNC 10 PRIREDBE U LJUBUŠKOM!
 
Idi na 24sata

Komentari 21

  • Bummser30 05.03.2023.

    Kakva će tek to biti marisanaa .

  • 05.03.2023.

    I šta sad svi moramo napisat da amerikanac bu pobijedio??Jel se ne smije napisat vlastito mišljenje??

  • 05.03.2023.

    Stipe , čuvaj se . Srićo , zdravlje ti je najvažnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare