To je to što me zanima!

VIDEO Je li bio penal za Rijeku?

U 40. minuti dogodio se sudar u kaznenom prostoru Varaždina. Trajala je kratka komunikacija Ante Čuline i Patrika Kolarića u VAR sobi nakon čega je glavni sudac otišao pogledati situaciju na zaslon
Vidi originalni članak

Rijeka je u 25. kolu HNL-a pobijedila Varaždin 2-0. Više-manje korektno prvo poluvrijeme obilježila je situacija s kraja kada je sudac Ante Čulina pozvan da pogleda situaciju na zaslonu između stopera Varaždina Laminea Baa i veznjaka Rijeke Veldina Hodže. Čulinu su pozvali VAR suci Patrik Kolarić i Bojan Zobenica.

U 40. minuti dogodio se sudar između spomenutog dvojca nakon čega se ništa bitno nije dogodilo. Izašle su liječničke službe na travnjak, "čarobnim" sprejem pokrpale svoje igrače... Sve dok se nije uključio VAR. Trajala je kratka komunikacija između Čuline i Kolarića nakon čega je glavni sudac otišao pogledati situaciju na zaslon.

Čulina je nekoliko puta gledao snimku nesiguran u to što se dogodilo i je li potez varaždinskog stopera bio za kaznu. Na kraju je odlučio - nema penala za Rijeku!

>> VIDEO SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

 
Idi na 24sata

Komentari 43

  • simri 04.03.2024.

    Usporedimo ovu situaciju i onu Dinabelovu iz prošlog kola.

  • mmm.mmm 03.03.2024.

    Poslali ste priopćenje da i greške sudaca treba prihvatiti čemu onda kmečanje jer ionako nije bija jedanesterac ali ofsajd Dabre je upitan di je anketa

  • ČA!! 03.03.2024.

    Penal ili ne opet Rijeka dobila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare