To je to što me zanima!

ANKETA Je li Brozović pogriješio i što će ovo značiti za 'vatrene'?

Za razliku od Modrića, koji nije pristao na šest puta veću ponudu, sedam godina mlađi Marcelo pakira kofere i odlazi u egzotiku. Mnogi mu zamjeraju što je to napravio prerano
Vidi originalni članak

Danima su trajali pregovori između Marcela Brozovića (30) i Al Nassra, Xavi je silno želio dovesti hrvatskog reprezentativca, ponudili su mu u Barceloni i veću plaću nego što ima u Interu, a na koncu je Epic Brozo bio taj koji je postavljao uvjete - i koje su Saudijci prihvatili.

U tri godine zaradit će 100 milijuna eura i postati najplaćeniji hrvatski sportaš. Nakon osam i pol godina napušta Inter kao jedan od najomiljenijih likova iz svlačionice na San Siru. S 30 godina na leđima odlazi u arapsku avanturu.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Brozovića i Budimira nakon katarske bronce

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brozoviću će društvo u momčadi pratiti Cristiano Ronaldo (38) i Hakim Ziyech (30), do kraja ljeta možda sleti i još koja svjetski poznata nogometna zvijezda. No Brozović nije u Ronaldovim godinama, još je u usponu snage. Tek je prije koji tjedan skinuo osobni rekord po broju kilometara na jednoj utakmici!

Što će donijeti selidba u Arabiju? Novac, naravno. Dnevno će mu kapnuti 90.410 eura, time će se utješiti na manjak kvalitete nogometa na tržištu koje je eksplodiralo ove godine. Izborniku Zlatku Daliću, pak, vjerojatno će poremetiti planove oko slaganja jake selekcije za napad na naslov na Euru 2024.

Prije nekoliko dana Luka Modrić produžio je ugovor s Real Madridom, ostao vjeran klubu i 12. godinu zaredom. A mogao je, baš poput Ronalda i Brozovića, prihvatiti unosnu ponudu s istoka. Od 20, ona je narasla na 200 milijuna eura po sezoni! Saudijcima novac nije problem. No Luka ne bi napustio Madrid za sve zlato ovog svijeta.

Kod Modrića je ipak prevladala ljubav prema nogometu i klubu čija je postao ikona. Brozović je odabrao neki drugi put. Dobar?

 
Idi na 24sata

Komentari 46

  • tgar 30.06.2023.

    Ne vijerujem da toliko netočni detalja puše u tekstu, Broz je bio najpocijenjeni veznjak današnjice nek uzme bar lovu ako nije mogao status,

  • gnojna družina 30.06.2023.

    Jel pogrijesio? Zaradit ce 750 milijuna kuna u 3 godine sami procjenite.

  • tomason 30.06.2023.

    Ako moze ronaldo igrati s 38 godina u Arabiji i za Portugal iako znamo da je to vise zbog imena i njegove pohlepe za rekordima,onda moze i broz koji je dosta mladji i koji je igrac na kojeg nista ne utjece..pa covjek je bio ozlijedjen dva mjeseca i vrati se pretrci u tih nekoliko najbitnijih utakmica uvjerljivo najvise i bude najbolji na terenu..brat napravio najbolju mogucu stvar,njegov angazman za repku nikad nije bio upitan

Komentiraj...
Vidi sve komentare