Obavijesti

Sport

Komentari 46

ANKETA Je li Brozović pogriješio i što će ovo značiti za 'vatrene'?

ANKETA Je li Brozović pogriješio i što će ovo značiti za 'vatrene'?

Za razliku od Modrića, koji nije pristao na šest puta veću ponudu, sedam godina mlađi Marcelo pakira kofere i odlazi u egzotiku. Mnogi mu zamjeraju što je to napravio prerano

VIDEO

Danima su trajali pregovori između Marcela Brozovića (30) i Al Nassra, Xavi je silno želio dovesti hrvatskog reprezentativca, ponudili su mu u Barceloni i veću plaću nego što ima u Interu, a na koncu je Epic Brozo bio taj koji je postavljao uvjete - i koje su Saudijci prihvatili.

U tri godine zaradit će 100 milijuna eura i postati najplaćeniji hrvatski sportaš. Nakon osam i pol godina napušta Inter kao jedan od najomiljenijih likova iz svlačionice na San Siru. S 30 godina na leđima odlazi u arapsku avanturu.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček Brozovića i Budimira nakon katarske bronce

Pokretanje videa...

Broz i Budimir pjevaju Prljavo Kazalište, Thompsona, Nove Fosile i navijačke hitove 05:06

Brozoviću će društvo u momčadi pratiti Cristiano Ronaldo (38) i Hakim Ziyech (30), do kraja ljeta možda sleti i još koja svjetski poznata nogometna zvijezda. No Brozović nije u Ronaldovim godinama, još je u usponu snage. Tek je prije koji tjedan skinuo osobni rekord po broju kilometara na jednoj utakmici!

Što će donijeti selidba u Arabiju? Novac, naravno. Dnevno će mu kapnuti 90.410 eura, time će se utješiti na manjak kvalitete nogometa na tržištu koje je eksplodiralo ove godine. Izborniku Zlatku Daliću, pak, vjerojatno će poremetiti planove oko slaganja jake selekcije za napad na naslov na Euru 2024.

Zagreb: Hrvatski reprezentativci odradili trening prije utakmica u Ligi nacija

Prije nekoliko dana Luka Modrić produžio je ugovor s Real Madridom, ostao vjeran klubu i 12. godinu zaredom. A mogao je, baš poput Ronalda i Brozovića, prihvatiti unosnu ponudu s istoka. Od 20, ona je narasla na 200 milijuna eura po sezoni! Saudijcima novac nije problem. No Luka ne bi napustio Madrid za sve zlato ovog svijeta.

Kod Modrića je ipak prevladala ljubav prema nogometu i klubu čija je postao ikona. Brozović je odabrao neki drugi put. Dobar?

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta