To je to što me zanima!

ANKETA Je li Dinamo oštećen za kazneni udarac protiv Gorice?

Usporena snimka pokazala je da kako u skoku Aleksandar Jovičić lijevu ruku drži na ramenu Danca, a s desnom ga čupa za dres. Lovrić je bio u komunikaciji s VAR sobom, no nije išao sam pogledati spornu situaciju...
Vidi originalni članak

Dinamo je u 32. kolu HT Prve lige slavio na gostovanju kod Gorice (1-0) golom Arijana Ademija u 86. minuti.

Pogledajte video: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Modri' su upisali važna tri boda u borbi za naslov prvaka te sada imaju pet bodova prednosti nad Osijekom, šest nad Hajdukom, no... što da Dinamov kapetan nije zabio za pobjedu?

U 78. minuti Ivanušec je s lijeve strane izveo korner, a sudac Zdenko Lovrić dosudio je ruku Rasumusa Lauritsena, odnosno dodijelio je loptu Gorici. Ipak, usporena snimka pokazala je da kako u skoku Aleksandar Jovičić lijevu ruku drži na ramenu Danca, a s desnom ga čupa za dres. Samo trenutak... Lovrić je u komunikaciji s VAR sobom, koja mu je očito prenijela kako to nije bio kontakt za najstrožu kaznu jer ga on sam nije otišao pregledati...

Svakako će biti zanimljivo kako će spornu situaciju prokomentirati hrvatski sudački eksperti Marijo Strahonja i Mateo Beusan, ali i sudačka komisija HNS-a.

 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Tovarske P...e !!! 25.04.2022.

    Zakinuli su nas za cisti penal

  • Lijepa Naša Domovina Hrvatska 25.04.2022.

    Sreća pa Dinamu ne trebaju penali kako bi bio prvak, kao malom hajduku kojem ni sudačka mašinerija nije pomogla da bude barem drugi.

  • Drazen56 25.04.2022.

    Na koju foru može biti kazneni udarac? Pa fauliran je Dinamov, a ne hajdukov igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare