To je to što me zanima!

ANKETA Je li sudac Pajač trebao ponoviti penal Brune Petkovića?

Nakon što je Petković promašio penal, nitko se na terenu nije bunio da bi ga trebao ponoviti. Ali je nakon utakmice 'isplivala' fotografija na kojoj je igrač Hajduka ulazio u šesnaesterac prije nego što je Petković pucao
Vidi originalni članak

Jan Mlakar neoprezno je startao na Sadegha Moharramija unutar šesnaesterca, a nije puno razmišljao sudac Igor Pajač koji je odmah pokazao na penal. Loptu je uzeo Bruno Petković i nakon što je na pripremama dva puta snažno opalio penal, protiv Ivana Lučića se odlučio pucati laganije u lijevu golmanovu stranu što je čuvar mreže Hajduka obranio i dao 'bilima' vjetar u leđa za preokret.

GLASUJTE U ANKETI VIDEO Je li gol Dinama trebao biti poništen zbog zaleđa Luke Ivanušeca? Pogledajte situaciju

Utakmica se nastavila, a nakon toga je Hajduk preokrenuo utakmicu i slavio 2-1, a Petkovićev gol mogao je odvesti 'modre' na dva gola prednosti. Nitko se nije bunio na terenu, a društvenim je mrežama krenuo kolati screenshot trenutka u kojem je nogometaš Hajduka (vjerojatno Leon Dajaku koji je tek ušao u igru) zakoračio u šesnaesterac prije nego što je napadač Dinama pucao prema golu.

POGLEDAJTE SAŽETAK UTAKMICE (Spornu situaciju pogledajte na videu od 6.07)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Strogo tehnički i gledajući na svaki centimetar, udarac bi trebao biti ponovljen. Valja istaknuti da igrač 'bilih' nije utjecao na Petkovićev udarac, ali je opet - bio u šesnaestercu. Bilo kako bilo, Hajduk je na kraju preokrenuo utakmicu i uzeo velika tri boda na Maksimiru.

 
Idi na 24sata

Komentari 267

  • Toma123 25.07.2023.

    S obzirom da sam purger reći ću iskreno ne treba ga ponavljati, ali da je obrnuta situacija niti jedan jedini splićanin ne bi rekao isto.

  • Konjak 0.5 25.07.2023.

    Pa za to postoji Var. ...ne prozivajte glavnog...

  • Daimos 25.07.2023.

    Onda bi se 99% penala trebalo ponoviti. Mi ne kmečimo radi gluposti. Idemo dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare