To je to što me zanima!

ANKETA Koga bi Dalić trebao zamijeniti za susret s Turskom?

Od Dalića se očekuju neke promjene obzirom na rezultat iz prve utakmice, ali i zbog drugog susreta u samo tri dana usred natjecateljske sezone
Vidi originalni članak

Bili zadovoljni ili nezadovoljni nastupom Hrvatske protiv Walesa na Poljudu, na koncu se samo piše rezultat koji je stajao na semaforu nakon posljednjeg sučevog zvižduka, a to je 1-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izgubili smo kod kuće dva boda u kvalifikacijama za Euro koji će se sljedeće godine igrati u Njemačkoj, no ne treba očajavati. 'Vatreni' mogu sve popraviti za dva dana, kada gostuju u Turskoj.

Tu utakmicu treba shvatiti vrlo ozbiljno, jer dva 'kiksa' protiv izravnih konkurenata za plasman na Euro unijela bi određeni nemir u reprezentaciju, što joj svakako ne treba manje od tri mjeseca prije Final Foura Lige nacija na kojem će imati priliku osvojiti prvi trofej u povijesti.

'MOGLI SMO IH DOTUĆI' Navijači nezadovoljni Kramom: 'Taj ne bi dao svom ćaći. Perišić i on moraju riješiti neke stvari' NASTAVAK KVALIFIKACIJA Gdje gledati Turska - Hrvatska?

Stoga vas pitamo, koga bi iz momčadi koja je započela susret na Poljudu izbornik Zlatko Dalić trebao zamijeniti za susret s Turcima, ali i tko bi od igrača s klupe, prema Vašem mišljenju, trebao dobiti priliku u prvih 11?

 
 

A to neće biti laka odluka za Dalića, od kojeg se ipak očekuju neke promjene obzirom na rezultat iz prve utakmice, ali i zbog drugog susreta u samo tri dana usred natjecateljske sezone. Izborniku također neće biti lako odabrati zato što bismo, da nismo primili gol, pričali o savršenoj utakmici 'vatrenih' u kojoj je samo falilo koncentracije u završnici.

Možda neki očekuju da će izbornik 'kazniti' Kramarića, a na njegov nastup u Turskoj ponajviše će utjecati zdravlje ostalih napadača, jer Bruno Petković otpao je i za drugu utakmicu, dok je Marko Livaja, zbog ozljede kuka, morao prerano napustiti travnjak u susretu s Velšanima. No, tu su i dalje Petar Musa te Mislav Oršić.

REAKCIJE S POLJUDA Sosa: Imao sam osjećaj da nam ne bi zabili da se igra do sutra. Juranović: Nisam vidio loptu OBJASNIO ZAMJENU MODRIĆA Dalić: Da je Kramarić dodao, Perišić bi išao sam na gol! Moraš poštovati suigrača...

Idi na 24sata

Komentari 84

  • celer 26.03.2023.

    Kome Livaja plača da igra u reprezentaciji? Bolje bi mu bilo da manje radi frizuru i manje ju maže sa gelom i uljima prije utakmice jer se sjaji kaj pesja jajca, a da se više posveti nogama i grbu koji nosi na dresu, ali izgleda da mu je to manje važno od njegove frizure. Baš ga briga glavno da eurići cure🤮

  • tiho 3105 26.03.2023.

    sebe neka ide malo na odmor

  • Pazisežena 26.03.2023.

    Šutala

Komentiraj...
Vidi sve komentare