To je to što me zanima!

ANKETA Pitali su se koga je to Dalić pozvao, sad ga svi znaju: Treba li Melnjak među Vatrene?

Posljednji je put navukao 'vatreni' dres prošle godine protiv Malte (3-0), a od tada igra vrhunski. Svjetsko prvenstvo u Kataru sve je bliže, a izbornik Zlatko Dalić mora odlučiti
Vidi originalni članak

Ako Hrvatska nema boljeg igrača nego tamo nekog iz Rizespora, tko je taj, pa Domagoj Bradarić (22) igra Ligu prvaka, a ovaj se bori za ostanak u prvoj turskoj ligi... Nizali su se komentari nakon što je izbornik Zlatko Dalić u hrvatsku nogometnu reprezentaciju pozvao Darija Melnjaka (29) prije tri godine još kad je igrao u Caykur Rizesporu.

REAKCIJE S POLJUDA Valdas: Ovo je bila jedna od boljih predstava! Melnjak? O njemu će odlučiti izbornik Dalić

I nije naišao na pretjerano dobre komentare na tad 'deficitarnoj' poziciji, teško je bilo zadovoljiti apetite nakon dugogodišnjih 'problema' s lijevim bekom. Nije se on previše bunio, samo je istaknuo da će on raditi i toliko puta ponavljati rečenicu 'kad se uključi Bog, čuda su moguća'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Koreografija Torcide protiv Vitorije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posljednji je put navukao dres 'vatrenih' u ožujku prošle godine na utakmici protiv Malte (3-0), a od tada su primat na poziciji preuzeli Borna Sosa (24) i Borna Barišić (29), a znao je tu poziciju prije nego je 'zacementirao' stopersko mjesto pokriti i Joško Gvardiol (20).

Dok je Sosa skoro otišao u Njemačku, Barišić se oporavio od ozljede u potpunosti, a Melnjak je stigao u Hajduk. Dosta je i tamo bilo upitnih komentara, a danas se više nitko ne pita što on radi u Splitu. Iz utakmice u utakmicu pokazuje ogromno srce, ali i još veća pluća jer osim obrambenih zadaća jako dobro odrađuje i one napadačke, što smo uostalom vidjeli protiv Vitorije (3-1).

Nikad nije spomenuo ili se sam pokušao medijski nametnuti za povratak među 'vatrene', samo je radio i vjerovao. Dečko iz Krkanca kraj Varaždina dobro zna što je rad, ne samo na nogometnom terenu i u teretani i svakako zna cijeniti sve do čega je došao u životu. A možda je opet došlo vrijeme da ga gledamo u reprezentativnom dresu. 

Svjetsko prvenstvo u Kataru je sve bliže, Dario je u najboljim godinama i nikad boljoj formi. Da, Sosu traži pola Europe, ali ovakva konkurencija koja u napadu može donijeti koliko i Borna, dobro bi došla 'vatrenima'. No, za tu su odluku nadležni Dalić i njegov stožer, a Dario će i dalje skromno raditi, a kad opet iskoči, nitko se neće pitati tko je taj...

Idi na 24sata

Komentari 68

  • zivojin bata miric 05.08.2022.

    Molio bih i novinare i navijace da se malo uozbilje.nije se pobjedio man.city vec klub koji je u totalnom rasulu.

  • Nap7 05.08.2022.

    Da igra u dinamu bio bi odmah

  • gnojna družina 05.08.2022.

    Jefna tekma ne cini proljece. Zabio je gol nakon poklona. I dalje bi po nekoj logici trebao bit 2 ili 3 izbor za beka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare