To je to što me zanima!

ANKETA Što je ovo?! Marokanac sapleo Gvardiola, Katarac kaže: ma kakav penal! Šapit u šoku...

Pa to je kazneni udarac! Svi klimaju glavom prema nama i govore: da, to je 11 metara, ali što nam to znači, rekao je u prijenosu komentator HTV-a Marko Šapit.
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija protiv Maroka se bori za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Katru, a trenutačno vodi 2-1. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 73. minuti susreta hrvatski stoper Joško Gvardiol sam je išao prema golu Maroku, a veznjak Maroka Sofyan Amrabat desnom je nogom nagazio hrvatskog reprezentativca po lijevom gležnju. 

Spornu situaciju možete pogledati OVDJE

- Pa to je kazneni udarac! Svi klimaju glavom prema nama i govore: da, to je 11 metara, ali što nam to znači - rekao je u prijenosu komentator HTV-a Marko Šapit.

Katarski sudac Abdulrahman Al-Jassim nije sudio penal nego je s VAR-om provjeravao situaciju kada je Bruno Petković bio u duelu s katarskim repretentativcem koji je pao na travnjak. 

- Fifa je uzela velik rizik, nadam se da nećemo pričati o njemu - rekao je uoči utakmice hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

U VAR sobi bila su četiri Brazilca (Claus, Back, Pires, Boschilia) i Čileanac Julio Bascunan koji je bio u istoj ulozi i u prvoj utakmici Hrvatske i Maroka. Šutjeli su i nisu javili katarskom sucu da pregleda tu situaciju.

Nekoliko minuta poslije Benoun je igrao rukom u šesnaestercu nakon ubačaja Petkovića, a Al Jassim ponovno nije pokazao na penal.

POGLEDAJTE LIVE: HRVATSKA OSVOJILA BRONCU

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Šipumiloma 17.12.2022.

    Nije ga nagazio nego opalio po unutarnjoj strani lijevog gležnja ... ne vidite dobro?

  • MarinOS 17.12.2022.

    suci nas tradicionalno kradu od euro 96 ali uprkos njima 3 medalje su tu

  • Love will set us free 17.12.2022.

    Šta šta je ovo..pa penal na kubik i krađa još veća!! Al ne mogu nam uzeti ponos nikada, pa makar bili i 4. AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare