To je to što me zanima!

ANKETA Tko bi trebao biti novi izbornik hrvatskih rukometaša?

Hrvatska klupa svima je i dalje primamljiva bez obzira na zadnje rezultate, a to nešto znači. Perkovac je dobio otkaz nakon tek godinu dana, a čelnici HRS-a objavili su kako će njegov nasljednik biti poznat u sljedećim danima
Vidi originalni članak

Goran Perkovac bio je uvjeren da ostaje na klupi hrvatske rukometne reprezentacije, unatoč 11. mjestu na Europskom prvenstvu, najlošijem plasmanu još od zadnjeg mjesta 2002. u Švedskoj, ali Upravni odbor HRS-a smijenio ga je u utorak na sjednici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Perkovac je najavljivao kako će preporoditi našu reprezentaciju i vratiti je u vrh, ali pamtit ćemo ga samo po velikoj pobjedi protiv Španjolske. U svemu ostalome je podbacio i na klupi izdržao tek godinu dana i jedno veliko natjecanje.

Tko će voditi hrvatsku rukometnu reprezentaciju, trebali bismo što prje saznati jer sredinom ožujka čekaju nas kvalifikacije za Olimpijske igre u Hannoveru gdje ćemo igrati protiv Njemačke, Austrije i Alžira. Čelnici HRS-a objavili su kako ćemo novog izbornika doznati u sljedećim danima. 

 

Hrvatska klupa svima je i dalje primamljiva bez obzira na zadnje rezultate, a to nešto znači. Stranac zasad nije opcija, makar neki misle da je došlo vrijeme da se proba i u tom smjeru. Drugi misle da imamo dovoljno kvalitetnih trenera u Hrvatskoj.

Mi vas pitamo tko bi bio najbolje rješenje za izbornika Hrvatske.

 
Idi na 24sata

Komentari 79

  • 07.02.2024.

    "Braco Cigan" s Pešćenice

  • MorenoZg 07.02.2024.

    Odabarite nekoga sa ovog portala,vidi se da ovdje ima puno rukometnih a i nogometnih strucnjaka,,,nap,mars,vitar,oršić,zagorac,monza itd itd…

  • zagorac2 07.02.2024.

    ja bi trebao biti jer znam brojat lovu i jos tome prebacivat loptu iz lijeve u desnu ruku

Komentiraj...
Vidi sve komentare