To je to što me zanima!

ANKETA/VIDEO Je li bilo zaleđe kod gola Rijeke? Evo situacije

Glavni sudac Zdenko Lovrić iz Đakova i VAR suci Dario Bel (Osijek) te Goran Pataki (Đakovo) procijenili su da nije zaleđe
Vidi originalni članak

Rijeka je u 27. kolu HNL-a s minimalnih 1-0 pobijedila Slaven Belupo na gostovanju u Koprivnici. Momčad Željka Sopića nastavila je pozitivan niz te se učvrstila na vrhu prvenstvene ljestvice.

Ponovno je, već treći put ove sezone, junak i čovjek odluke bio Niko Galešić, koji je zabio jedini gol na susretu. Igrala se 50. minuta kada se Galešić najbolje snašao u kaznenom prostoru i zakucao loptu u mrežu.

No, pitanje je je li pogodak regularan. U istoj akciji Veldin Hodža se nalazi u zaleđu, njemu je inicijalno loptu uputio Ivan Smolčić, no ona se po putu odbila od Mateja Šakote i završila na nozi Galešića koji nije imao težak zadatak.

Glavni sudac Zdenko Lovrić iz Đakova i VAR suci Dario Bel (Osijeka) te Goran Pataki (Đakovo) procijenili su da nije zaleđe iako se radi o potencijalnom pasivnom zaleđu.

>> VIDEO GOLA I SITUACIJE POGLEDAJTE OVDJE

Što vi mislite? Je li bilo zaleđe kod gola Rijeke?

 
Idi na 24sata

Komentari 54

  • simri 17.03.2024.

    Bel jednom uzeo ( Dinamo ), drugi puta dao ( Slaven ). S time da je Dinamu dao u 95-toj. Ovo je bilo 40 minuta prije kraja.

  • tommcml 17.03.2024.

    Ako nećete davalja suditi mi ćemo vam presuditi

  • tommcml 17.03.2024.

    Čisto zaleđe metar sve se sudi u korist Rijeke ovo je lakrdija HNS pederi nogomet ste sjebali netreba igrati nikako ligu koga oni odluče da bude prvak bit će nek mu odma kantu dadnu da se ostali nebi nervirali sramotno je ovo sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare