To je to što me zanima!

Ante Čačić uz ribolov priprema taktiku za utakmicu s Rusijom

OTIŠAO DO VIRA Ante Čačić kratko je skoknuo na odmor prije utorka i okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije za utakmicu protiv Rusije 17. studenog (Rostov)
Vidi originalni članak

Evo me lovim ribe, ulovio sam ih osam, javio nam se nasmijani izbornik Ante Čačić. Zamalo sam ulovio i devetu, ‘pravog centarfora’, ali mi je pobjegla kad sam se javio, dodao je.

Nakratko je izbornik skoknuo do Vira. Već se danas vraća u Zagreb. Kad ima vremena, ode do Vira, tamo ima dosta prijatelja, pa uživa u ribolovu. Kaže da je dobar ribolovac, a sve što ulovi i spremi za jelo.

Reprezentacija se za prijateljsku utakmicu, koju igra protiv Rusije, okuplja u utorak u Zagrebu. Zasad nema nikakvih novosti.

- Odlučio sam pričekati vikend, da prođe ovo kolo, pa ću onda odlučiti hoću li možda pozvati nekoga umjesto ozlijeđenog Rakitića. Čuo sam se s Ivanom, situacija nije dobra, neće igrati 20-ak dana - kaže nam Čačić.

Znalo se otprije da će Raketa zbog ozljede propustiti utakmicu s Rusijom 17. studenog, sad je jasno da će propustiti i El Clásico koji se četiri dana kasnije igra u Madridu.

Prošlo je gotovo mjesec dana od posljednje utakmice naše reprezentacije, izbornik je to vrijeme proveo gledajući mnogo utakmica, pratio je naše igrače. Od nekih ima velika očekivanja protiv Rusije u Rostovu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MatkoBacic 09.11.2015.

    novinari, pod hitno lektora nađite

  • strmi007 08.11.2015.

    najbolji izbornik svijeta i šire

  • TED 08.11.2015.

    Šta ako ga sad napadnu Prijatelji životinja, to bi moglo uništiti atmosferu u reprezentaciji. Potpuno nepromišljen!

Komentiraj...
Vidi sve komentare