To je to što me zanima!

VIDEO Ante Ćorić oženio se u Maksimiru, priredili bakljadu

Par je obećao doživotnu vjernost u crkvi Svetog Jeronima u blizini maksimirskog stadiona, a svečanost se nastavila u hotelu Westin uz svirku benda Tarapana
Vidi originalni članak

Dok je golman Dinama Dominik Livaković (27) u Zadru uplovljavao u bračnu luku, u zagrebačkom Maksimiru sudbonosno "da" U subotu je izrekao bivši veznjak "modrih" Ante Ćorić (25).

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčanje Ante Ćorića

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudbonosno "da" pred oltarom u crkvi Svetog Jeronima, u blizini Dinamova stadiona, izrekao je djevojci Sari Prengi gotovo dvije godine nakon romantične prosidbe, a novopečenom bračnom paru obitelj i prijatelji priredili su bakljadu.

"Imala je oči boje vena, boje Dinama", zapjevao je nogometaš Rome, koji je prošle sezone na posudbi u švicarskom Zürichu osvojio naslov prvaka.

Slavlje su nastavili u zagrebačkom hotelu Westin, a za prvi ples odabrali su hit Jacquesa Houdeka "Stotinama godina". Svatove je do ranih jutarnjih sati zabavljao Frano Pehar s bendom Tarapana.

Sara Prenga prvostupnica je političkih znanosti i magistra međunarodnih odnosa i nacionalne sigurnosti. S Ćorićem je u vezi još od njegovih dana u Dinamu.

Ante je u Zagreb stigao 2013. iz akademije Salzburga, a 2018. preselio je u Romu za šest milijuna eura. Nije se naigrao u vječnom gradu (svega tri nastupa), mučile su ga i ozljede, a minutažu je lovio na posudbama u Almeríji, VVV-Venlu, Olimpiji i Zürichu. Ima još godinu dana ugovora s Talijanima.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • mali moj 20.06.2022.

    Propo ko šaht

  • skofun 19.06.2022.

    Sad će proigrat ko livaja. Sretno dečko!

  • Z.a.c 19.06.2022.

    Sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare