To je to što me zanima!

Anti Ćoriću kazna 10.000 eura i povratak u momčad za Belupo

Čelnici Dinama svim silama u klubu žele zadržati Antu Ćorića. Mladi veznjak zbog istupa u medijima kažnjen je s minimalnih 10.000 eura i vraćen u konkurenciju
Vidi originalni članak

Uza sve ove probleme oko kluba, Zoran Mamić ovih dana mora se 'boriti' i s nezadovoljnim Antom Ćorićem. Mladi je veznjak izašao u medije sa zahtjevom za što bržim transferom iz Dinama. Razočaran je, kaže,  zbog okretanja leđa čelnika kluba. Naljutilo je to čelnike 'modrih', no ne koliko se očekivalo. Najavili su mu financijsku kaznu, a nije putovao ni na iduću utakmicu.

- Kao što sam i najavio, kazna je financijska, rekao sam je njemu i svima u svlačionici - rekao je Zoran Mamić ne otkrivši koji je iznos kazne.

No doznajemo kako je kazna minimalna, 10.000 eura. Uz to Ante će biti na raspolaganju treneru već za utakmicu u Koprivnici u petak protiv Slaven Belupa.

- Pitao sam ga je li spreman igrati za Dinamo. Rekao je da će dati sve od sebe ako dobije priliku. 

U Dinamu ne odustaju od Ćorića. Dapače, žele ga što duže zadržati na Maksimiru.

- Spremni smo se boriti za njega, želimo da ostane u Dinamu i dalje veseli naše navijače - kaže Mamić te dodaje:

- Ponude? Ne znam za nikakve ponude, u klub nije došla nijedna.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 20.11.2015.

    prebahat je

  • strmi007 19.11.2015.

    Dinamooooooooooooooooooooo

  • MarkoCilic 19.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare