To je to što me zanima!

Antolić otpao, Moro napustio trening: Doumbia će početi?!

Velike probleme Mariju Cvitanoviću predstavljaju izostanci Soudanija (ozljeda) i Olma (crveni karton), pa bi se na desnome krilu (ne)očekivano mogao naći Ivan Fiolić
Vidi originalni članak

Mario Cvitanović ostao je uoči važnog europskog dvoboja bez ozlijeđenog Soudanija, no posljednji trening modre momčadi otkrio je još jedan - izostanak. Na treningu nije bilo Domagoja Antolića koji tako preskače Skënderbeu. Kapetan Dinama požalio se na lakšu ozljedu, a trener modrih ne želi u takvoj utakmici riskirati s nespremnim igračima.

Zanimljivo, posljednji trening ranije je završio Nikola Moro koji nakon Rujevice osjeća probleme s mišićem. Nastup mladog veznjaka ipak nije upitan, Moro je ranije otišao u svlačionicu kako bi odradio dodatne terapije uoči dvoboja sa Skëndebreuom. Punim intenzitetom trenirao je Ante Ćorić koji je pak zbog ozljede preskočio Rijeku.

Kako će Dinamo u četvrtak izgledati bez Antolića? Mario Cvitanović sigurno neće mijenjati vratara (Livaković), kao ni obrambenu četvorku (Stojanović, Sigali, Benković, Lecjaks), a mjesto kapetana mogao bi popuniti - Tongo Doumbia. Trener Dinama i ovoga bi se puta, kao na Rujevici, mogao odlučiti za 4-1-4-1 varijantu, a tu bi ulogu korektora preuzeo stasiti Malijac.

Velike probleme Mariju Cvitanoviću predstavljaju izostanci Soudanija (ozljeda) i Olma (crveni karton), pa bi se na desnome krilu (ne)očekivano mogao naći Ivan Fiolić. Trener Dinama izuzetno vjeruje zahvalnom veznjaku, pa bi Fiolić odmah mogao "u vatru".

U veznoj liniji središnje bi uloge tako trebali biti Moro i Gojak (ili Ćorić), a na krilima se naći Fernandes i Fiolić. Velika borba je i za sam vrh napada; tu podjednake šanse za nastup imaju Hodžić i Henriquez.

Dinamo (4-1-4-1): Livaković - Stojanović, Benković, Sigali, Lecjaks - Doumbia - Fiolić, Moro, Gojak (Ćorić), Olmo - Hodžić (Henriquez).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Samarsa 16.08.2017.

    Moguci sastav i onda ubutra olmo iako na pocetku ljepo pise da nema pravo nastupa. Netko malo senilan😁

  • GuŠP09 16.08.2017.

    " Velika borba je i za sam vrh napada; tu podjednake šanse za nastup imaju Hodžić i Henriquez". Bolje igrat bez napadaca nego s jednim od ove dvojice. Imaju još 2 tjedna fore da dovedu pravu špicu koja zabija preko 20 golova u sezoni

  • silaaa 16.08.2017.

    Dinamo bez antolica je igrac vise. Meni kao navijacu hajduka je gadljivo gledati tog panja kako igra prvi sastav

Komentiraj...
Vidi sve komentare