Obavijesti

Sport

Komentari 16

Antolić otpao, Moro napustio trening: Doumbia će početi?!

Antolić otpao, Moro napustio trening: Doumbia će početi?!
1

Velike probleme Mariju Cvitanoviću predstavljaju izostanci Soudanija (ozljeda) i Olma (crveni karton), pa bi se na desnome krilu (ne)očekivano mogao naći Ivan Fiolić

VIDEO

Mario Cvitanović ostao je uoči važnog europskog dvoboja bez ozlijeđenog Soudanija, no posljednji trening modre momčadi otkrio je još jedan - izostanak. Na treningu nije bilo Domagoja Antolića koji tako preskače Skënderbeu. Kapetan Dinama požalio se na lakšu ozljedu, a trener modrih ne želi u takvoj utakmici riskirati s nespremnim igračima.

Zanimljivo, posljednji trening ranije je završio Nikola Moro koji nakon Rujevice osjeća probleme s mišićem. Nastup mladog veznjaka ipak nije upitan, Moro je ranije otišao u svlačionicu kako bi odradio dodatne terapije uoči dvoboja sa Skëndebreuom. Punim intenzitetom trenirao je Ante Ćorić koji je pak zbog ozljede preskočio Rijeku.

Kako će Dinamo u četvrtak izgledati bez Antolića? Mario Cvitanović sigurno neće mijenjati vratara (Livaković), kao ni obrambenu četvorku (Stojanović, Sigali, Benković, Lecjaks), a mjesto kapetana mogao bi popuniti - Tongo Doumbia. Trener Dinama i ovoga bi se puta, kao na Rujevici, mogao odlučiti za 4-1-4-1 varijantu, a tu bi ulogu korektora preuzeo stasiti Malijac.

Velike probleme Mariju Cvitanoviću predstavljaju izostanci Soudanija (ozljeda) i Olma (crveni karton), pa bi se na desnome krilu (ne)očekivano mogao naći Ivan Fiolić. Trener Dinama izuzetno vjeruje zahvalnom veznjaku, pa bi Fiolić odmah mogao "u vatru".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U veznoj liniji središnje bi uloge tako trebali biti Moro i Gojak (ili Ćorić), a na krilima se naći Fernandes i Fiolić. Velika borba je i za sam vrh napada; tu podjednake šanse za nastup imaju Hodžić i Henriquez.

Dinamo (4-1-4-1): Livaković - Stojanović, Benković, Sigali, Lecjaks - Doumbia - Fiolić, Moro, Gojak (Ćorić), Olmo - Hodžić (Henriquez).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića